Prințesa Charlene și Regina Letizia au electrizat atmosfera la recepția dată de Regele Charles. Ținutele cu care s-au afișat la Buckingham

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Sâmbătă, 06 mai 2023, 13:09

Prințesa Charlene și soțul ei, Albert de Monaco, au participat, ieri, la recepția de la Palatul Buckingham, care a fost găzduită de Regele Charles în onoarea încoronării sale și nu au trecut neobservați. La fel s-a întâmplat și cu Regina Letizia și cu soțul ei, Regele Felipe al VI-lea.

Fosta înotătoare olimpică, în vârstă de 45 de ani, s-a afișat într-un costum din două piese care o punea foarte bine în valoare. Charlene, care va participa astăzi la evenimentul istoric de la Westminster Abbey, a optat pentru un top cu un singur umăr, cu o croială asimetrică și ornamente cu pietre prețioase, și pantaloni largi.

Dacă nu era suficientă strălucire pentru o seară ea și-a accesorizat ținuta cu cercei cu diamante și un clutch argintiu.

VEZI AICI CEREMONIA de ÎNCORONARE a Regelui Charles al III-lea!

Albert s-a asortat cu Charlene la recepția Regelui Charles

Charlene și Albert s-au alăturat altor regali străini, cum ar fi regina Letizia a Spaniei și Prințesa Mary a Danemarcei.

Albert arăta la fel de fermecător într-un costum negru, pe care l-a combinat cu o cămașă albă și o cravată albastru deschis, care se potrivea cu ținuta soției sale.

Luna trecută, Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco și-au făcut apariția în public cu copiii lor pentru prima dată de când cei de la Palat au fost forțati să nege zvonurile că mariajul celelebrului cuplu se destramă și și-au asortat din nou ținutele.

Cei doi arătau perfect, iar Charlene, în vârstă de 45 de ani, a fost mult mai grijulie cu cei doi copii ca de obicei. Ea și-a pus brațul în jurul Prințului Jacques, în vârstă de opt ani, iar cu cealaltă mână a cuprins umerii Prințesei Gabriella, în timp ce mergeau la un meci de rugby din cadrul turneului Sainte Devote.

Citeşte și: Charlene, surprinsă cu soțul ei. Prințesa și Albert de Monaco demontează zvonurile că se despart

Citeşte și: Charlene s-a afișat la Milano cu bodyguardul și fără verighetă, iar Albert de Monaco a fost la bal cu sora lui, Caroline

Regina Letizia a făcut senzație într-o rochie verde

Este cunoscută pentru priceperea ei în modă și nu a dezamăgit nici de această dată. Regina Letizia a Spaniei întors toate privirile la recepția de la Palatul Buckingham.

S-a îmbrăcat pentru a impresiona și a reușit, Letizia a purtat o rochie midi verde, Victoria Beckham, care a costat 850 de lire sterline, clutch negru și pantofi cu toc bleumarin. Rochia era puțin strânsă pe talie, avea mâneci largi și un ușor decolteu în V la spate.

Letizia și-a completat look-ul cu o broșă cu diamante orbitoare și o brățară din argint cu smaralde.

Citeşte și: Camilla va fi îmbrăcată la încoronare de designerul Prințesei Diana. Ce va purta Kate Middleton

Citeşte și: Cât costă rochia cu flori purtată de Kate Middleton la repetiția pentru încoronarea regelui Charles

Regina, în vârstă de 50 de ani, s-a alăturat soțului ei, în vârstă de 55 de ani, la acest eveniment fastuos. Regele Felipe al VI-lea a optat pentru o ținută la fel de impunătoare la evenimentul de aseară. El a purtat un costum negru și o cravată cu roșu și albastru.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter