Carmen Grebenişan către Florin Ristei: „Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Vineri, 03 aprilie 2020, 13:35

Frații Ristei sunt ultima echipă eliminată aseară din Asia Express, competiția care ne ține pe toți cu sufletul la gură, atât datorită provocărilor neașteptate de care au parte concurenții, cât și datorită conflictelor care se creează între aceștia.

Animozitățile dintre Carmen Grebenișan şi Florin Ristei au existat încă de la început, când Florin s-a enervat pe blonde că „le-au suflat” o mașină de sub nas . Florin și Carmen s-au tachinat şi au păstrat vie concurenţa dintre ei, chiar şi când au fost în aceeaşi echipă.

Însă în ultima etapă din Filipine, cei doi rivali au avut un moment de neuitat. Se pare că nu își doreau ca aceasta să fie ultima interacţiune între ei, mai ales că echipa Ristei urma să meargă în cursa pentru ultima şansă.

„Am vrut să-i donez banii lui Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”, a spus Carmen Grebenișan. Blonda a continuat, stârnind hohote de râs! „Dar îi voi da lui Abagiu, ca să mă machieze frumos la nuntă, când o să mă mărit”. Iar când i s-a reproșat că îl amăgește pe Ristei, Carmen a adăugat ironic: „Nu cred că sunt prima”. Ca de fiecare dată, Dan Ristei a fost alături de fratele său, făcând glume „Cred că a fost marcată de o întâmplare din viața ei cînd i s-a spus că femeia trebuie să aducă bani în casă”.

Blondele s-au calificat deja pentru Taiwan, cea de-a doua destinație Asia Express, în timp ce frații Ristei au fost eliminați din competiție.

Citește și EXCLUSIV: Șocul pe care frații Ristei l-au avut în Asia Express

Într-un interviu acordat revistei Unica de aprilie, Florin Ristei a declarat că blondele nu au fost deloc simandicoase, așa cum se credea și l-au uimit pentru că au arătat un spirit foarte competitiv și sunt și foarte inteligente. Din fericire, celor două echipe li s-a părut amuzant se se tachineze din când în când pe parcursul show-ului, însă în viața reală nu au rămas cu animozități.

Foto: Oltin Dogaru

Pentru a urmări momentul unic dintre Florin Ristei și Carmen Grebenișan, vezi clipul de mai jos.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter