Carmen Brumă are soluţia pentru o zi caniculară

De Geo Berciu, pe

Meteorologii ne anunţă că în aceste zile vom înregistra temperaturi extrem de ridicate, motiv pentru care orice soluţie împotriva caniculei este binevenită. Carmen Brumă ne asigură că metoda ei luptă cu succes împotriva gradelor din termometre.
Adeptă a unui stil de viaţă sănătos şi a unei dietei echilibrate, Carmen Brumă ştie cum să facă faţă cu succes unor temperaturi ridicate, aşa cum sunt cele care se anunţă în aceste zile.
Carmen Brumă are soluţia pentru o zi caniculară

„Limonada cu castraveţi. O soluţie bună de hidratare în zilele caniculare. Ingrediente: apă, castraveţi, zeamă de lămâie, mentă, busuioc proaspăt”, a scris Carmen Brumă pe contul ei de Facebook.
Carmen Brumă are soluţia pentru o zi caniculară

În afară de această băutură răcoritoare şi hidratantă în acelaşi timp, medicii nutriţionişti ne recomandă să consumăm fructe şi legume care abundă în apă.  Pepenele roşi şi cel galben, cireşele, vişinele, salata verde, ardeii, castraveţii, roşiile sunt doar câteva dintre alimentele care nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică în această perioadă a anului.
Carmen Brumă are soluţia pentru o zi caniculară
În zilele caniculare medici nutriţionişti recomandă să evităm alimentele care au un conţinut ridicat de grăsimi, deoarece acestea se digeră mai greu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter