Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 aprilie 2021, 18:06

Carmen Brumă (43 de ani) și Mircea Badea (47 de ani) au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 7 ani. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, vedeta de televiziune a vorbit despre ce fel de mamă este.

Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Întrebată dacă s-a vaccinat anti-COVID-19, Carmen a dezvăluit: „Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”.

Întrebată apoi ce fel de mamă este, Carmen a continuat: „Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.

Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”.

„Vlad urmează să meargă la școală din toamnă. Am trecut prin procedura de înscriere, care presupune niște etape”, a adăugat. În martie 2021, după o vacanță petrecută în Dubai, fiul perechii „a avut o mică problemă de sănătate”. „A fost o vacanță, să zicem că reușită, chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine.

Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toți se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a explicat Carmen Brumă atunci.

Citește și:

Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, Antonia, în lacrimi la Chefi la Cuțite

„L-a mușcat o insectă în deșert și a făcut o reacție foarte ciudată și destul de agresivă, suficient încât să ne sperie. Am stat 7 zile în Dubai, la final s-a întâmplat. Din fericire, am venit acasă.

S-a rezolvat imediat. La o perioadă de timp după înțepătură a fost acea reacție. Ne-am dat seama imediat că a fost înțepat, pentru că era locul extrem de inflamat”, a mai povestit vedeta de televiziune.

„Eu sunt exact exemplu de «așa nu» de mamă. Să zicem că până acum am fost extrem de panicată și cu sufletul la gură, dar am început să lucrez cu mine. Prima dată, când era Vlăduț foarte mic, și a făcut febră, mai aveam puțin și mă internam și eu. Acum mi-a mai trecut. Dar sunt în categoria mamelor panicate”, mai spunea Carmen atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter