Carmen Brumă, hotărâtă să depună plângere penală: „Nu fac asta pentru bani!”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 17 iulie 2019, 15:17
Carmen Brumă se confruntă cu o situație identică cu cea prin care a trecut Andreea Esca și este dispusă să nu lase lucrurile așa. Antrenoarea de fitness este hotărâtă să meargă în instanță.

Carmen Brumă, în vârstă de 42 de ani, a anunțat pe conturile de socializare că va înainta o plângere penală după ce mai multe site-uri obscure care promovează rețete-minune de slăbit i-au folosit imaginea pentru a-și înșela clienții: „Toate „știrile” de pe FB în care eu promovez produse de slăbit sunt minciuni! Mâine vă arăt plângerea penală pe care o voi depune prin avocații mei! Impostorii au site-ul îneregistrat în Rusia și o firmă cu multe datorii la Stat în Iași! Vă rog nu vă lăsați înșelați! Din respect pentru cei care mă urmăresc, voi folosi toate mijloacele juridice pe care Statul român mi le pune la dispoziție pentru a opri această înșelătorie! Nu fac asta pentru bani, vreau doar să nu se mai folosească de imaginea mea pentru a păcăli oamenii!”, – este mesajul transmis de Carmen Brumă.

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos, susține mișcarea fizică, alimentația sănătoasă și în niciun caz pastilele sau băuturile miraculoase de slăbit. În acest sens, în calitate de antrenoare de fitness, partenera de viață a lui Mircea Badea a scris mai multe cărți cu sfaturi de slăbit în mod sănătos, inclusiv programe online de slăbit.

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de aproape 20 de ani și au împreună un băiețel, pe nume Vlad, în vârstă de 5 ani.

Vezi cum arată Carmen Brumă în costum de baie în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter