Carmen Brumă, apariție incendiară la Gala Unica – vezi ce rochie a purtat

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 22 noiembrie 2019, 06:29
Uneori, simplitatea poate fi cel mai fatal instrument de seducție - este și cazul rochiei pe care a ales Carmen Brumă să o poarte la Gala Unica 2019.

Carmen Brumă și-a făcut apariția la Gala Unica 2019 într-o rochie neagră, lungă, cu un decolteu adânc la spate, care dezvăluie o porțiune semnificativă din fund. Toate privirile s-au întors inevitabil spre ea, după cum era de așteptat.

O rochie care te fascinează, cu o istorie bogată

Carmen Brumă, apariție incendiară la Gala Unica - vezi ce rochie a purtat

„Le grand blond avec une chaussure noire”/Profimedia

Când actrița Mireille Darc a purtat-o în 1972 în filmul “Marele blond cu un pantof negru”, rochia neagră Guy Laroche cu spatele gol a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată. Lungă până în pământ, sobră în față și cu un decolteu generos la spate, prin care se întrevedea curbura fină a feselor, rochia propunea privitorilor un sexappeal evident, dar paradoxal de elegant.

Mireille Darc a murit în 2017, iar ținuta cu care a intrat în istorie se odihnește astăzi cuminte la Muzeul Luvru. Pe vremea când era adolescentă, Carmen Brumă a văzut filmul în care rochia și-a făcut debutul și a fost lovită de cea mai sinceră fascinație, de genul pe care doar mințile tinere o pot nutri. S-a gândit: “Doamne, de-aș putea să port și eu o dată o rochie exact ca asta!”.

Anii au trecut, Carmen a devenit adult și o emblemă în lumea fitnessului, dar rochia tot nu a purtat-o. Mereu se gândea că nu este momentul sau contextul potrivit. Recent, Carmen a revăzut filmul și și-a spus: “Acum e momentul, nu se poate. Dacă nu o fac acum, când? La pensioară?”.

Gala Unica 2019, ocazia perfectă pentru Carmen Brumă să poarte rochia controversată

Aflând de dress-code-ul de la gală, Carmen nu a avut nevoie de altă motivație. “M-am dus la designer-ul care mă îmbracă pe mine, Luiza Ganea, i-am arătat secvența din film, am măsurat totul, am făcut probe și a ieșit exact așa”, a povestit ea. A durat puțin până au găsit materialul ideal, care să curgă pe Carmen la fel de languros ca pe Mireille Darc – dar odată găsit, lucrurile au fost mult mai simple. Au urmat două sau trei săptămâni de probe, iar rochia a fost gata. Pentru o tușă finală, Luiza a creat pentru Carmen și un inel-floare extravagant, negru, identic cu cel din filmul din 1972, care completează armonios ansamblul.

Emoțiile nu au ocolit-o pe Carmen când a venit vorba de ea. “Sigur că am emoții, dar sunt atât de decisă să mă îmbrac în rochia asta”, a zis ea înainte de eveniment. “Eu cred într-adevăr că este o rochie spectaculoasă, o rochie pe care o ții minte. Nu e o rochie vulgară, e o rochie sexy la modul cel mai fin. E rafinată. E o rochie pe care trebuie să simți că poți să o porți”. Dincolo de rochia de-a dreptul iconică, Carmen simte că are mai multe lucruri în comun Mireille Darc – “e născută în aceeași zodie, pe 15 mai, la câteva zile diferență de mine”. 

Pentru a purta o asemenea ținută, capabilă să stârnească un val uriaș de reacții, Carmen crede că este importantă încrederea în sine și alegerea contextului. “Și nu mi se pare o rochie vulgară deloc”, a ținut ea să precizeze. “La rochia asta, dacă stai și măsori ce se vede de fapt, îți dai seama că e mult mai puțin decât la alte rochii considerate ca fiind decente și safe”.

Credit foto – Andreea Goia/Profimedia/Youtube/Facebook/Cristian Duminicioiu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter