Care sunt numele preferate de britanici pentru cel de-al treilea bebeluș regal

De Mădălina Manole, pe
Așa cum era de așteptat, casele de pariuri din Marea Britanie au alcătuit o listă cu posibile nume ale celui de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, care a venit pe lume luni, la ora 13:00.

Kate Middleton și Prințul William au devenit părinții unui băiețel sănătos, însă va mai dura câteva zile până ce numele micuțului va fi anunțat în mod oficial. Până atunci, britanicii și-au votat numele favorite, iar Arthur și Philip sunt cele mai des pariate. Posibilitatea ca micul prinț să se numească Arthur este mai mare deoarece astfel s-ar aduce un omagiu tatălui reginei Elizabeta a II-a, regele George al VI-lea, al cărui nume de mijloc era Arthur.

Potrivit casei de pariuri LadBrokers, cele mai plauzibile variante de nume pentru băiat sunt Arthur, James, Albert, Philip sau Thomas, în timp ce William Hill, o altă casă de pariuri din Marea Britanie, a dat ca posibile variante de nume Arthur, Albert, James, Alexander, Jack, Frederick, Phillip, Henry și Edward.

Micul prinț este cel de-al treilea copil al ducilor de Cambridge, al șaselea strănepot al reginei Elizabeta a II-a și va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron.

Citește și – Fostul preşedinte american, George H.W Bush, internat la terapie intensivă

Citește și – Scene din telenovela “La Reina del Sur” (Regina Sudului) se vor filma în România. Care sunt locațiile alese

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter