Care este motivul divorțului dintre Anca Țurcașiu și soțul său. Se pare că acesta nu mai voia să…

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iulie 2020, 12:38
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat, după un mariaj care a durat 22 de ani, iar vestea, dată de Anca printr-un mesaj tulburător, a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că actrița a acordat un interviu cu doar 10 zile înainte de a confirma despărțirea, interviu în care dezvăluia secretul căsniciei longevive pe care o are.

Așa cum era de așteptat, toată lumea se întreabă care este motivul ce a dus la ruptura unei relații de peste două decenii, însă cei doi, în afară de a confirma divorțul, nu au dat niciun alt detaliu. Nașul de cununie al celor doi, Cristian Țânțăreanu, a oferit câteva detalii picante și a declarat că cei doi nu se mai înțelegeau de mai multă vreme.

Se pare că cei doi au ajuns la divorț din cauza unor probleme financiare. Conform cancan.ro, Cristian Georgescu, de profesie medic stomatolog, ar fi vrut să renunțe la cariera sa și să trăiască exclusiv din veniturile pe care le încasa Anca, aspect care a suparat-o și a deranjat-o foarte tare pe actriță.

Citește și –  Lora și Ionuț Ghenu s-au întors în România

De aici ar fi pornit certuri constante între cei doi, Anca reproșându-i soțului său situația financiară în care se află, și divorțul a devenit iminent.

Citește și – Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea formează un cuplu. Omul de afaceri a cerut-o deja în căsătorie pe sportivă

Anca Țurcașiu și fostul soț, Cristian Georgescu, au împreună un fiu, pe nume Alexandru, în vârstă de 21 de ani.

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter