Care este dieta cu care Gabriela Cristea va slăbi după cea de-a doua naștere

De Mădălina Manole, pe
Gabriela Cristea a devenit mămică pentru a doua oară. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a născut o fetiță perfect sănătoasă care va fi, de asemenea, botezată cu trei nume, unul dintre acestea fiind deja dezvăluit: Iris.

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, ca și în prima sarcină, a luat foarte multe kilograme în plus, însă proaspăta mămică va apela la aceeași dietă cu care a reușit să slăbească cu succes după ce a născut-o pe Bella Victoria Margot: „Mănânc doar carne, pește și legume, atât. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porții pe zi, cantități destul de mici. Mai mănânc și trei ouă pe săptămână. De pâine, paste, carbohidrați, nici nu se pune problema. Însă eu am o slăbiciune pentru dulciuri. Și am făcut de câteva ore, dar hiperproteice. Mai exact, în loc de făină am folosit tărâțe măcinate și am adăugat puțin îndulcitor artificial, specific diabeticilor. Am făcut și prăjituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Știu că sună ciudat, dar eu îmi hrănesc pofta de dulce doar gătind și primind feedback pozitiv din partea oamenilor”, – a spus de curând Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea - dieta dupa nastere

„E mai mult un mod de viață. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar. E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton. La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine”, – a mai spus Gabriela Cristea, conform Viva!

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter