Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

De Adelina Duinea, pe

Cântăreața BiBi a fost recent implicată într-un accident rutier grav. Întregul incident a fost explicat de solistă într-un videoclip publicat pe YouTube. Artista se afla în afara Bucureștiul.

Cântăreața BiBi, implicată într-un accident rutier grav: „Cel care a intrat în mine nu avea permis”

„Mergeam foarte încet, sunt și începătoare și nu vreau să-mi risc viața [asfaltul era înghețat]. Când am vrut să fac curba, practic nici nu am apucat să fac manevra de întoarcere, pentru că, din partea stângă a venit o mașină”, a spus BiBi.

„Mi-aduc aminte fața inconștientului care a intrat în mine”, a continuat în lacrimi. „Dacă nu eram în mașină și dacă nu aveam o mașină atât de bună în momentul ăsta putem să nu mai exist, puteam să fiu moartă.

Mi-e foarte greu să povestesc! Eu am văzut că din stânga venea o mașină. Am avut conduită preventivă. Nu aveam ce să fac. Nu se pune problema că eram începătoare, (…) era gheață pe jos. (…)

Cred că aveau undeva la 70 de km la oră, pentru că erau patru persoane în mașină. (…) Cel care a intrat în mine nu avea permis, iar acest lucru m-a șocat. Vreau să menționez că nu era un puștan la volan. Era om în toată firea”, a spus solista.

„A încercat să reducă viteza, dar fiind gheață s-a dus târâș. Din cauza poleiului, pentru că avea viteză și nu avea nici permis, nu m-a putut evita. (…) Ușa este praf. Vă las poză și cu mașina lui”, a continuat.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Dacă nu era gheață, acest accident putea evitat, nu de BiBi, de domnul în cauză. Ea nu mai putea face nimic”, a adăugat iubitul solistei. „A fost un accident care se putea rezolva amiabil, dar nu am avut cum pentru că nu avea permis de conducere”, a continuat BiBi.

„Nu prea am putut să dorm. Mă gândeam la ce s-a întâmplat. (…) Sunt foarte, foarte recunoscătoare că a fost un accident din care au rezultat doar pagube materiale”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău. De ce vrea custodia totală a fiilor lor

Adela Popescu, însărcinată pentru a treia oară! Prima imagine cu burtica

Gina Pistol radiază în ultimele luni de sarcină: „Intrigant de frumoasă!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter