Când s-au văzut Irinel Columbeanu și Monica Gabor ultima oară

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) a lansat în decembrie 2021 cartea „Istoriile unui vehement. Ipocrația”. Cartea are și un al doilea volum, „Apofenia”, care se va lansa în februarie 2022, și în care a detaliat momentul în care el și fosta lui soție, Monica Gabor (34 de ani), s-au cunoscut.

Când s-au văzut Irinel Columbeanu și Monica Gabor ultima oară

Irinel și Monica au împreună o fiică, Irina Columbeanu, în vârstă de 15 ani. Irina locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, precum și cu fiul bărbatului. Irinel a invitat-o pe Monica la lansarea celei de-a doua cărți a lui, care va avea loc pe 16 februarie.

„E o diferență de 10 ore, așa că am vorbit cu ea la miezul nopții. Am vorbit de toate. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni și ea și Irina la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie anul acesta”, a declarat Irinel Columbeanu, pentru Impact.

„A zis că studiază varianta, să mai vadă, că mai e ceva timp. Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe”, a completat.

„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară. Anul trecut în februarie ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

În al doilea volum, Irinel descrie momentul primei întâlniri cu Monica, în seara zilei de 13 iulie 2005. Monica se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă alături de alte modele de la agenția Transilvania Fashion, pentru a face fotografii care să-i servească drept recomandare în proiectele viitoare.

Studioul foto se afla în același bloc din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Modelul a fost așteptat în stația microbuzului cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, patronul agenției de modele Transilvania Fashion.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica, o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în a doua lui carte, potrivit Impact.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter