Când începe sezonul 4 Asia Express. Va avea cinci ediții consecutive

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 12:45

Sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților – începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Premiera competiției TV are loc sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00. Show-ul va fi difuzat și în următoarele patru zile, pe 19, 20, 21 și 22 septembrie.

Când începe sezonul 4 Asia Express. Va avea cinci ediții consecutive

Nouă echipe luptă pentru amuleta de 30 de mii de euro, marele premiu al show-ului. Echipele sunt formate din Connect-R și Shift; Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu și mama ei; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug, două nume celebre în mediul online.

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenților un mix perfect pentru o aventură care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, echipele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții și prin situații total neprevăzute, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

Alexandra Ungureanu, despre competiția Asia Express: „Mă secătuiește”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât câștigă artista

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea se vor afla Oase, câștigătorul celui de-al doilea sezon Asia Express, și actorul Marius Damian. Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție, în timp ce Marius Damian va fi în continuare naratorul show-ului.

Spre bucuria fanilor emisiunii, prima săptămână de difuzare va avea cinci ediții consecutive. Primele două ediții pot fi urmărite sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00, și următoarele trei luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30, la Antena 1.

Competiția Asia Express este varianta românească a reality show-ului Peking Express, format TV lansat în anul 2004. În România, emisiunea a debutat pe 12 februarie 2018. Primul sezon a fost găzduit de Gina Pistol și de actorul Marius Damian. În sezonul al doilea, Ginei i s-au alăturat artiștii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, care au fost în sezonul al treilea înlocuiți de Oase. Fiindcă în primăvara anului 2021 a devenit mamă pentru prima oară, Gina a fost înlocuită cu Irina Fodor.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter