Călătorii: Insula Mallorca, paradisul Claudiei Schiffer

De Lumea Femeilor, pe

Cea mai mare insulă a Spaniei face parte din grupul Insulelor Baleare, alături de Ibiza şi Menorca. Este destinaţia turistică cea mai căutată
… unul dintre motive fiind şi contrastul dintre partea de nord a insulei, neatinsă încă de civilizaţie, cum ar fi plaja virgină Es Trenc şi partea de sud-vest, cu oraşe foarte aglomerate. În insulă ajungi direct cu avionul, pe aeroportul din Palma de Mallorca, capitala ţinutului. Reputaţia acestui tărâm de vis creşte pe zi ce trece. Nu întâmplător şi-au luat vile aici celebrităţi din lumea întreagă, precum Claudia Schiffer, Michael Douglas, Regele Juan Carlos al Spaniei, ca să amintim doar câteva dintre ele.

Soare, mare şi mişcare

Odată ajuns pe insulă ai două mari alegeri: ori rămâi la mare, bucurându-te de plajă, piscină, plimbări pe faleză, la pas sau cu bicicleta, ori străbaţi insula pe mare sau pe uscat pentru a-i admira vestigiile şi peisajele încântătoare. Dacă alegi prima variantă, te sfătuiesc să optezi pentru un hotel pe malul mării. Nu vei regreta! Înainte de micul dejun poţi face mişcare pe faleză sau chiar o baie în mare. Seara, te poţi distra de minune în nenumăratele cluburi şi terase, care de care mai îmbietoare şi mai ofertante.Toate staţiunile se umplu ziua de pliante cu surprize şi discounturi. Dimineaţa, devreme, sunt aspirate de maşinile care fac curăţenie. E un adevărat ritual. Până la ora 9 fiecare îşi face treaba corect şi precis: sunt toaletaţi palmierii, străzile sunt măturate şi udate, nispul e curăţat şi afânat. Toate, pentru ca turistul să se simtă cu adevărat în vacanţă. Nu degeaba vin în Mallorca, anual, peste 6 milioane de oameni din toată lumea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter