Cagula, noul accesoriu chic? Ce bărbat celebru a purtat-o la o prezentare de modă!

De Erika Chivu, pe

Dacă nu ar fi costumul alb elegant, ai zice că acest bărbat a venit să jefuiască vedetele, şi nu să asiste odată cu ele la o luxoasă prezentare de modă.
Cine să fie acest artist excentric care asortează o cagulă roşie la un costum alb super elegant? Este acelaşi care la un concert a purtat o mască semnată Maison Martin Margiela, încrustată cu sute de cristale.
Ei bine, şi aseară, Kanye West a fost tot la o prezentare Maison Martin Margiela, unde toate vedetele au fost foarte elegante şi frumoase. Evident, şi el ar fi fost la fel dacă nu-şi punea pe cap această cagulă oribilă, care e mai potrivită pentru un spărgător de bănci decât pentru un artist de renume mondial.
Nu ştim dacă i-a fost frig, a avut ceva de ascuns sau pur şi simplu a vrut să iasă în evidenţă, dar Kanye West a reuşit să uimească pe toată lumea. Nu ştim ce a avut de spus iubita lui, Kim Kardashian pentru că ea nu a fost prezentă la prezentarea haute couture Maison Martin Margiela, care a avut loc la Săptămâna Modei de la Paris.
kanye west

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter