Ce cadou de nuntă extravagant i-a oferit un cântăreț mamei sale

De Ioana Tătaru, pe
Cântărețul Jacquees a făcut un gest incredibil! Artistul i-a oferit mamei sale un cadou chiar în ziua nunții ei. Mai exact, a adus în mijlocul ringului de dans două genți cu bani și i-a aruncat pe podea de față cu toți invitații.

Cântărețul de origine georgiană Jacquess ( 24 de ani) i-a făcut mamei sale o declarație de dragoste de față cu toată lumea, apoi a adus pe ringul de dans două genți pline cu bani cash, mai exact 100.000 de dolari. Jacquees a postat pe pagina sa de Instagram un clip cu dansul mirilor : „Asta este o dragoste care nu are preț”. Tot el a spus într-o postare că în gențile oferite mamei sale se află 100.ooo de dolari și că nu îi pasă ce se spune despre el „pe străzi”, el își iubește mama.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@jacquees gifts his mom 100k for her wedding gift @19goldenrose congratulations love you doll

O postare distribuită de Miss Rici (@imrici) pe

După ce le-a oferit mirilor banii, Jacquees a îmbrățișat-o pe mama sa, iar apoi a dat mâna și s-a îmbrățișat cu soțul acesteia, Bobby Thompson.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Just gave my mama 100k for her wedding gift. Ion give a fuck what a nigga got to say bout me in da streets !!! LOVE YOU MAMA!!!

O postare distribuită de Lamborghini Que (@jacquees) pe

Evenimentul a avut loc într-o stațiune de lux, din Braselton, Georgia.

Rodriquez Jacquess Broadnax, cunoscut sub numele de Jacquees este un cântăreț și compozitor de origine georgiană. Albumul său de debut a fost lansat pe data de 15 iunie 2018. Jacquees a lucrat cu mai mulți artiști, printre care: Chris Brown, Trey Songz, Donnell Jones sau Travis Porter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⭐️

O postare distribuită de Lamborghini Que (@jacquees) pe

Sursă foto: Instagram, 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter