Brigitte Sfăt este din nou însărcinată, deși s-a zvonit că ar divorța

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 mai 2020, 13:29
Brigitte Sfăt este însărcinată din nou după ce, în urmă cu câteva luni, a pierdut o sarcină. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a refăcut viața alături de Florin Pastramă, cel alături de care a concurat la emisiunea Ferma, iar acum se pregătește să devină mamă pentru a treia oară.

În urmă cu câteva luni, Brigitte Pastramă, în vârstă de 43 de ani, a apelat la fertilizarea în vitro pentru a rămâne însărcinată, însă a pierdut sarcina. De această dată, însă, se pare că cei doi au dorit să încerce să devină părinți pe cale naturală, iar vestea cea mare au dat-o chiar ei în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro Tv. Brigitte Sfăt mai are doi copii din căsnicia anterioară, o fată și un băiat.

Citește și – Ilie Năstase divorțează. Tenismanul și soția sa, Ioana, deja s-au mutat separat

Brigitte și Florin Pastramă sunt căsătoriți de aproximativ un an de zile și de curând au apărut zvonuri că cei doi vor să divorțeze și că tot ce-i mai ține împreună este o afacere de tip fast-food pe care o împart, însă iată că situația pare că a luat o altă întorsătură și cuplul este mai unit ca niciodată: ”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”, – a declarat o persoană din anturajul celor doi în urmă cu ceva timp.

Citește și – Andreea Bălan și George Burcea, detalii despre divorț. Artista vrea custodia exclusivă a fetițelor

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter