Brianna Caradja, despre perioada în care avea o relație cu Irinel Columbeanu: „Era un bărbat viril. Cu mine putea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 decembrie 2021, 17:07

Recent, Irinel Columbeanu și-a lansat prima carte din trilogia autobiografică pe care o pregătește intitulată “Istoriile unui vehement – Ipocrația”. La lansare au fost invitate și fostele iubite și partenere ale lui Irinel, printre care s-au numărat și Romanița Iovan și Brianna Caradja.

Irinel spune că în cartea sa, cititorii vor putea găsi multe picanterii și secrete din viața sa, dar și exclusivități despre femeile pe care le-a avut de-a lungul anilor.

Citeşte şi: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citeşte şi: Oana Roman, despre starea de sănătate a mamei sale: „Are o problemă cronică destul de avansată”

Citeşte şi: De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă despre care spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

La lansare, Brianna Caragea, cu care Irinela a avut o relație în 1996, care a durat opt luni, l-a descris pe fostul milionar într-un mod complet diferit față de cum este el cunoscut înlumea mondenă. Brianna și-a început discursul în spirit de glumă – “”Tu te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea? Ai avut grijă ce ai zis acolo, da?”

Brianna a spus apoi că ea l-a cunoscut pe Irinel altfel față de cum este prezentat în spațiul public și nu s-a ferit să-l complimenteze.

”Iri ca om și Iri pe care voi îl cunoașteți din presă sunt două personaje diferite. Este o persoană foarte profundă, foarte complexă, este cineva care știe să trăiască, care știe să se bucure de moment, de lucrurile mici. Poate pare ciudat, dar Iri pe care l-am cunoscut știe să se bucure de lucruri mărunte, simple, știe să râdă, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, citată de Antena Stars.

Nu este prima oară când Brianna îl vorbește de bine pe fostul om de afaceri. În urmă cu mai mulți ani, prințesa Caradja spunea că Irinel era un bărbat viril în perioada în care cei doi aveau o relație. Mai mult, Brianna a recunsocut că Iri a fost marea ei iubire.

“Acum 15 ani, Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire dupa divorț. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ține în permanență și pe care îl respect. Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât și tatăl lui sunt niște bărbați ok, decenți și care se poarta frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel și tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca și cum ar fi fost copiii lor”, dezvăluia Brianna Caradja, în 2011, pentru național.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter