Brad Pitt și Jennifer Aniston, surprinși sărutându-se. Să fie împăcarea anului?

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 27 martie 2018, 16:45
După ce în ultima perioadă presa tabloidă internațională a lansat numeroase zvonuri că Brad Pitt și Jennifer Aniston ar fi din nou împreună, iată că a venit și dovada sau, cel puțin, așa reiese din imaginea în care cei doi au fost surprinși de curând.

A trecut mai mult de un an de când Brad Pitt şi Angelina Jolie au divorțat, iar Jennifer tocmai a anunțat în urmă cu aproape două luni că a pus capăt mariajului cu Justin Theroux, prin urmare contextul este perfect creat astfel încât să dăm curs acestei povești din spatele fotografiei.

Cu titlul “They’re back on!” (Sunt din nou împreună), cei doi actori au fost surprinși sărutându-se, iar fotografia ține prima pagină a publicației Star. Mai jos apare George Clooney alături de Brad și Jennifer, conform surselor apropiate cuplului, acesta fiind cel care a intermediat împăcarea celor doi.

Brad Pitt si George Clooney

Presa a considerat-o întotdeauna pe Jennifer Aniston ca fiind marea iubire a lui Brad Pitt, prin urmare o împăcare între actori nu ar fi imposibilă. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, divorțând in 2005. Cu toate că motivele nu au fost întocmai elucidate, se pare că motivul despărțirii a fost infidelitatea lui Brad Pitt, actorul îndrăgostindu-se de Angelina Jolie după rolul din filmul Mrs & Mr Smith.

Brad Pitt si jennifer aniston cuplu sarut

Citește și – Angelina Jolie vs Jennifer Aniston. Cine sărută mai bine? Gerald Butler răspunde

Citește și – Angelina Jolie l-a înlocuit pe Brad Pitt cu un agent de imobiliare

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter