Brad Pitt se teme că va rămâne fără copii. Ce ar vrea să facă Angelina

De Oana Savin, pe
Brad Pitt se teme că va rămâne fără copii, Angelina dorind să îi ia cu ea la Londra, unde actrița ar dori să se mute. Aceste afirmații vin în contextul în care noi ostilități au izbucnit între cei doi.

Mărul discordiei a fost, de această dată, sprijinul financiar pentru copii.

Angelina Jolie l-a acuzat, săptămâna trecută, pe fostul ei soț, că nu și-a susținut financiar copiii așa cum ar fi trebuit, de la separarea cuplului, în 2016. Înasă, actorul respinge acuzația.

Citește și: Connect-R și Misha au divorțat în secret acum un an

Potrivit lui Pitt, el a plătit peste un milion de lire sterline pentru spijinul copiilor. Ba chiar mai mult, i-a împrumutat Angelinei 6.25 milioane lire sterline pentru a-și cumpăra casa în care locuiește în prezent cu cei șase copii.

Prietenii celor doi susțin că vedetele se află la cuțite de mai multe luni.

Nu pot cădea de acord asupra niciunui subiect. Sunt din nou unul la gâtul celuilalt”, a afirmat un apropiat al actorilor.

Nu este niciun secret că lui Angie i-ar plăcea să primească singură custodia copiilor și să se mute în străinătate. Acum, ea nu poate face acest pas fără acordul lui Brad. Iar Brad nu vrea să fie nevoit să zboare opt sau nouă ore de fiecare dată când vrea să își vadă copiii”, a explicat sursa citată.

Citește și: Fata lui Jorge se mută în America, la mama sa. Cântărețul este devastat

Angelina Jolie a cerut ca divorțul de Brad Pitt să fie finalizat până la sfârșitul acestui an. Cei doi au împreună șase copii: trei adoptați – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) și Zahara (13 ani) și trei biologici – Shiloh (12 ani), și gemenii Vivienne și Knox (10 ani).

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter