Starul Bollywood Irrfan Khan a murit. Actorul era celebru pentru filme precum „Slumdog Millionaire” sau „Life of Pi”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:03

Legenda Bollywood-ului, Irrfan Khan, cunoscut pentru filme precum „Slumdog Millionaire”, „Life of Pi” sau „Jurassic World”, a încetat din viață la 53 de ani.

Khan era internat într-un spital din Mumbai, după ce a suferit o infecție la rinichi. Starea sa de sănătate s-a deteriorat treptat și a decedat,  potrivit bbc.com.

În 2018, Irrfan Khan a anunțat că suferă de cancer și a fost supus unui tratament pe parcursul anului trecut.

Citeşte şi: Iulia Vântur s-a lansat în muzică. Ascultă prima piesă a româncei în colaborare cu un celebru cântăreț de la Bollywood

Irrfan Khan a debutat în cinematografie cu filmul Salaam Bombay în 1988. A deevenit celebru la Bollywood cu pelicula The Warrior, din 2001. Ulterior, a început să fie apreciat și în afara țării sale, primind roluri în filme cunoscute publicului internațional precum „Slumdog Millionaire” (2008), „Inferno” (2008), „The Darjeeling Limited” (2007), „Life of Pi” (2012) și „Jurassic World” (2015).

Irrfan Khan a jucat și alături de Tom Hanks în filmul “Inferno”, în 2016. În 2013, acesta a câștigat Premiul Național de Film al Indiei pentru rolul principal în „Paan Singh Tomar”. Tot în 2013, pentru interpretarea sa extraordinară din producţia ”The Lunchbox”, a primit Premiul publicului la ediţia din 2013 a Festivalului de Film de la Cannes.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter