Bianca Sârbu s-a căsătorit în acest weekend

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 14:51
Bianca Sârbu s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Bogdan Romanescu. Actrița și prezentatoarea de televiziune a îmbrăcat rochia de mireasă în acest weekend.

Bianca Sârbu, în vârstă de 40 de ani, s-a cununat civil la începutul anului trecut, iar acum a făcut și cununia religioasă. Soțul său, Bogdan Romanescu, are 30 de ani, îi este coleg de trust, de meserie șofer, cei doi semnând actele de căsătorie la doar o lună după ce s-au cunoscut.

Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica Sfântul Anton din Capitală: „Suntem emoţionaţi. Eu sunt mai liniştită, dar nu pentru că nu aş avea emoţii, ci pentru că m-am gândit să fiu eu aia care îi linişteşte azi pe toţi. Lui nu prea îi place la televizor. I-am spus: „Când îţi iei o artistă, asta vine la pachet””, – a declarat Bianca Sârbu pentru Antena Stars.

Bianca Sarbu mireasa s-a casatorit

Bianca Sârbu și Bogdan Romanescu au în plan să devină părinți în viitorul apropiat, însă nu și-au făcut un scop din asta. Actrița mai are doi copii din mariajul anterior, primul său soț decedând pe scenă: „Un copil! Deocamdată am un proiect la Antena Stars şi vreau să-l duc până la capăt. Nu chiar în perioada următoare, dar dacă e să vină un bebeluş, Miriam şi Luca abia îl aşteaptă. Roma va fi cel mai cool tătic ever”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter