Bianca Sârbu, despre dramele cutremurătoare care i-au marcat viața

De Mădălina Manole, pe
Pe Bianca Sârbu o vedem aproape în fiecare zi la televizor, alături de Cristi Brancu, la cârma emisiunii Agentul Vip de la Antena Stars și ne este aproape imposibil să credem că dincolo de zâmbetul cald și privirea senină se află o copleștitoare poveste de viață, un destin tragic, presărat nu cu flori și bucurii, ci cu necazuri și durere.

Bianca Sârbu, în vârstă de 39 de ani, actriță de profesie, ar putea scrie o carte, ar putea realiza un film având la bază experiențele dramatice prin care a trecut și chiar și așa am fi tentați să credem că undeva, un scenarist nevăzut, într-un exces de zel, a adaugat mai multe lacrimi decât ar fi trebuit. De ce spunem asta? Pentru că, uneori, simțim că prea mult, chiar este prea mult. Și totuși, Bianca Sârbu a găsit puterea să lupte și să răzbească și, iată, astăzi este o adevărată învingătoare.

Am putea spune, fără pic de esență artistică, că Bianca Sârbu a învins moartea în toate formele ei. Avea doar 20 și ceva de ani și, cu alte cuvinte, o viață întreagă înainte, când, în urma unui control, a primit diagnosticul crunt. Avea cancer. Avea cancer de piele. A tratat superficial problema, dar pe moment boala părea că dispăruse.Bianca sarbu Ulterior, Bianca Sârbu, aflată de 5 ani într-o relație cu Andrei Păunescu, fiul regretatului Adrian Păunescu, s-a îndrăgostit de Marian Sârbu, om de afaceri, cel ce avea să-i devină soț și tatăl celor doi copii ai săi. Era cu 17 ani mai mare ca ea, dar nu a contat absolut deloc diferența de vârstă și nici faptul că frumoasa prezentatoare TV devenea a șasea sa soție: „Am găsit în primul meu soț acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, așa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avuses cinci neveste cu acte. Nu știu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima. L-am cunoscut în timpul relației mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărțit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc și că vreau să ne despărțim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu.” – povestește Bianca Sârbu pentru SpyNews.

Bianca Sarbu alaturi de cei doi copii

Bianca Sârbu alături de cei doi copii ai săi

Bianca Sârbu a fost crescută în mare parte de o bonă pentru că având părinții artiști, aceștia erau foarte mult timp plecați, fapt ce a determinat-o să-și dorească din tot sufletul o familie. De aceea i-a spus clar și răspicat celui ce avea să-i devină soț că niciodată nu va fi amantă, ci doar nevastă. Apoi a născut primul său copil și cancerul de piele avea să recidiveze. O nouă luptă. O nouă izbândă, însă înșelătoare. Apoi, când credea că totul se aranjase în viața sa, soțul său a murit. A avut o ruptură de aortă și a căzut pe scenă în timp ce se aflau în mijlocul unui moment artistic, la o nuntă. A căzut în fața ei, în timp ce ea cânta. Și a continuat să cânte în timp ce era transportat la spital, neștiind ce urma să se întâmple. A fugit de la nuntă la spital și acolo a aflat că soțul său a murit. Durerea imensă era amplificată de frica de a rămâne singură pe lume și cu doi copii. Acela a fost momentul când a recidivat cancerul a treia oară. A fost operată de două ori și a trecut prin reconstructie faciala. Avea planuri să lucreze în televiziune și partea estetică devenea foarte importantă.

Bianca Sarbu si sotul sau, Bogdan Romanescu

Bianca Sârbu și actualul soț, Bogdan Romanescu

Bianca Sârbu a trecut peste toate aceste încercări cumplite și astăzi zâmbește, dar mai important, este fericită pe deplin. La doar o lună după ce l-a cunoscut, Bianca s-a căsătorit cu Bogdan Romanescu, în vârstă de 28 de ani, un coleg de trust, de meserie șofer. Cununia a avut loc la începutul acestui an, pe 12 ianuarie, în prezența câtorva prieteni. Faptul că între cei doi este o diferență de vârstă considerabilă se dovedește a nu fi o problemă: „El este ca mine acum 12 ani. E grav pentru că am de lucru cu el. Suntem la fel. Eu vreau să mă iubească și să-mi iubească copiii. Atât. Și să trăim liniștiți.” – a concluzionat Bianca Sârbu pentru sursa citată.

Citește și – EXCLUSIV! Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, despre dragoste, muzică și… România

Citește și – Exclusiv! Anamaria Prodan vorbește despre ultimele clipe alături de mama sa, Ionela Prodan

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter