Bianca Drăgușanu: „Vaccinați-vă anti-COVID. Nu vă mai luați după zvonuri!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 decembrie 2021, 14:08

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a anunțat în mediul online că s-a vaccinat anti-COVID-19. Vedeta a ținut să le răspundă celor care se întrebau dacă s-a imunizat sau nu și spune că a luat deciza de a se vaccina pentru siguranța ei și a familiei. Chair dacă nu a vorbit despre acest subiect până acum, Bianca a recunoscut că s-a imunizat împotriva noului coronavirus  la începutul acestui an.

”Azi aș vrea să vorbesc de vaccin, pentru că toată lumea mă întreabă dacă eu m-am vaccinat. Ei bine, acum vă dau răspunsul. Da, m-am vaccinat si m-am vaccinat acum jumătate de an, pentru siguranța mea, pentru siguranța familiei mele, pentru simplul fapt că-mi place să călătoresc, să fiu în siguranță, pentru că îmi place să mănânc la restaurant, pentru că-mi lace să merg la mall și pentru că-mi place să fiu un om activ, care merge și la sală, și căruia îi place să aibă o viață normală și echilibrată.

Am auzit multe zvonuri despre faptul că acest vaccin ar modifica Adn-ul și vreau să vă spun că sunt doar zvonuri. Trăim în 2021, asta este realitatea și eu îmi doresc să ne întoarcem la normalitate. Printre alte zvonuri am auzit că acest vaccin ar afecta fertilitatea și sarcina. Ei bine, nu este adevărat, pentru că eu personal am o prietenă, care este insărcinată și vaccinată. Și nu are absolut nicio problemă. Nu vă mai luați după zvonuri, luați-vă după medici. Vaccinați-vă ca să fiți în siguranță. E simplu”, a transmis Bianca Drăgușanu în mediul online.

Bianca Drăgușanu, mereu îngrijorată pentru fiica ei

Bianca Drăgușanu are o fiică, în vârstă de 5 ani, pe nume Sofia Natalia, din fostul mariaj cu Victor Slav (40 de ani). În urmă cu câteva luni, Bianca s-a declarat o mamă extrem de grijulie și spune că se află mereu în stare de alertă când vine vorba despre siguranța și sănătatea fetiței sale.

Citeşte şi: Elena Gheorghe și soțul, escapadă romantică în Londra. Ce anunț a făcut artista

Citeşte şi: Mihai Petre, declarații în lacrimi despre pierderea tatălui său. „Era baza familiei noastre”

Citeşte şi: Nicole Cherry a născut. „Este minunată, nu că e a mea, dar e minunată”

Citeşte şi: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a povestit despre perioada în care i se urcase celebritatea la cap: „Nu eram suficient de matură atunci”

„În perioada asta a anului sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în parte!”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu

Micuța Sofia se duce la o grădiniță particulară unde nu sunt probleme legate de nerespectarea măsurilor sanitare impuse în contextul pandemiei.

„Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte. În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă la contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații”, a dăugat Bianca.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter