Bianca Drăgușanu va apărea într-o nouă emisiune

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 12:06
Bianca Dragușanu va putea fi văzută din nou pe micile ecrane, de această dată într-un show TV, însă nu din postura de moderator, ci chiar de participant. Fosta prezentatoare de la Kanal D tocmai a semnat contractul cu un post de televiziune concurent, iar suma primită nu este deloc de neglijat.

Bianca Drăgușanu a renunțat la emisiunea „Te vreau lângă mine” și, implicit, la trustul Kanal D, în luna august a acestui an, argumentându-și decizia prin faptul că-și dorește să petreacă mai mult timp cu fiica sa. Ei bine, iată că nu a stat prea mult timp departe de lumina reflectoarelor, deoarece Bianca Drăgușanu va reveni în show-ul de televiziune „Asia Express ” difuzat de Antena 1, care, odată cu schimbarea locației, se va numi „India Express „. Conform Cancan, Bianca Drăgușanu a semnat contractul pentru suma fabuloasă de 90.000 euro, plus un bonus de 10.000 euro. Punctăm că fosta soție a lui Victor Slav avea un salariu lunar de 12.000 euro pe vremea când era prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Bianca Dragusanu

Potrivit zvonurilor, în această ediție a show-ului vor participa Anda Adam şi soţul ei, Ruby şi iubitul ei, Cătălina Jojo Grama şi Paul Ipate, Surorile Pavel, Claudia (Cream) şi Paula, Anca Sigartău şi Cosmin Seleşi, Margherita de la Clejani și Răzvan Ciobanu.

Citește și – Deea și Dinu Maxer și-au sfințit verighetele. FOTO

Citește și – Ce relație are Valentina Pelinel cu socrii săi

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter