Bianca Drăgușanu, ținta criticilor Iuliei Albu și a lui Răzvan Babană: „A păstrat stilul de mahalagioaică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 ianuarie 2022, 10:18

Într-una dintre cele mai recente ediții a rubricii “Poliția Modei” de la Antena Stars, criticul de modă Iulia Albu și fostul concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană, au analizat alegerile vestimentare ale câtorva vedete din showbiz-ul românesc.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Printre “țintele” celor doi s-a numărat și Bianca Drăgușanu. Răzvan a criticat serios stilul vestimentar al Biancăi, spunând că nu i se potrivesc hainele pe care alege să le poarte  și că ar fi indicat să apară mai degrabă dezbrăcată, decât în ținutele pe car le afișează în public. În plus, fără niciun fel de reținere, Babană a spus că fosta soție a lui Victor Slav a devenit “divă autohtonă” peste noapte și are un stil de “mahalagioaică” pe care și l-a păstrat de dinainte de a fi celebră.

Citeşte şi: Silviu Prigoană, atac nou la adresa Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalistei i s-a deschis dosar penal

Citeşte şi: CRBL, atacat dur de soțul Andreei Tonciu. Artistul a jignit-o pe Andreea la Survivor România 2022

Citeşte şi: Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. Va lucra la Kanal D

Citeşte şi: Carmen Tănase, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: „A fost un moment amar”

Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă – a relatat fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”.

Iulia Albu și-a exprimat și ea părerea cu privire la aparițiile Biancăi Drăgușanu și s-a declarat nemulțumită de cât de mult își retușează fotografiile publicate în mediul online. Criticul de modă este de părere că Bianca întrece măsura cu prelucrarea imaginilor pe care le prezintă în spațiul public, iar subțierea exagerată a taliei nu o avantajează.

Criticile celor doi au ajuns pe la urechile Biancăi și drept replică, le-a postat într-un InstaStory în dreptul căruia a scris câteva cuvinte neașteptate – “Sunt regina țiganilor”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter