Bianca Drăgușanu se operează din nou. Ce parte a corpului vrea să remodeleze

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (39 de ani) nu a ascuns niciodată că iubește operațiile estetice. Modelul ar fi a apelat la prima intervenție cu 13 ani în urmă, când și-a pus pentru prima oară implanturi mamare. Ulterior, în februarie 2020, vedeta și-a schimbat silicoanele cu un model mai nou, din motive medicale.

De-a lungul trecerii timpului, Bianca și-a modelat nasul, subțiat gleznele, mărit buzele și pus implanturi fesiere. Totodată, modelul are fațete dentare și a apelat la un lifting facial pentru a obține un aspect întinerit și pentru a-și accentua linia mandibulei.

„O să mă mai tunez în continuare, pentru că așa îmi place mie. Mă simt bine să fiu tunată”, spunea Bianca pe Instagram, în primăvara anului trecut. „Eu sunt un om foarte asumat. (…) Am foarte multe idei. Vreau să fiu și mai bine, să mă reinventez”, mai spunea în iulie 2020 pentru Vorbește Lumea.

Bianca Drăgușanu se operează din nou. Ce parte a corpului vrea să remodeleze?

Recent, Bianca a dezvăluit în mediul online că își dorește o nouă intervenție estetică la nivelul feței. Modelul vrea să-și remodeleze nasul. „Urmează să-mi fac o rinoplastie pentru a avea un nas exact ca filtrul meu, mai mic, mai subțire…

Majoritatea prietenilor mi-au zis să nu fac treaba asta, dar eu așa mă simt mai încrezătoare în mine. Abia aștept să mă modeleze așa cum vreau eu. O să am un năsuc de vis, dar o să vă pun poze și insta-uri și cu mine post-operator”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Tot îi spun [medicului estetician]. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie. Eu vreau să fie mai mic, mai îngust.

Chiar îmi doresc să fac această rinoplastie. Toată lumea îmi spune că nu am nevoie, dar la un moment dat o să o facem ca să fie făcută”, mai spunea în iulie 2020, tot pentru Vorbește Lumea.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia (4 ani), și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. Gabi Bădălău s-a separat de fosta lui soție, artista Claudia Pătrășcanu, în vara anului 2019. În prezent, fostul cuplu luptă în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicholas.

Foto: Instagram

Citește și:

Toni Grecu, despre incendiul de la Spitalul Matei Balș: „A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată”

Familia Adelinei Pestrițu se mărește: „A venit în viața mea după o pierdere”

Iker Casillas și Sara Carbonero divorțează? Cei doi au trecut prin momente grele în ultimii ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter