Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (40 de ani) ar fi însărcinată în două luni cu cel de-al doilea copil al ei și al treilea copil al iubitului ei, Gabi Bădălău (34 de ani). Modelul mai are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (41 de ani). Din căsnicia cu artista Claudia Pătrășcanu (43 de ani), Gabi are doi fii, Gabriel (7 ani) și Nicholas (5 ani).

Bianca Drăgușanu, planuri mari după ce s-a scris că ar fi însărcinată

Bianca și-ar fi confirmat a doua sarcină în timpul unei petreceri organizate de Gabi Bădălău. „Vouă v-a spus că sunt gravidă?”, ar fi întrebat în timpul respectivului eveniment, potrivit surselor Spynews.

Ulterior, pentru WOWbiz, Bianca a declarat: „Nu vreau să comentez acest subiect. Când o să fie cazul, o să vorbesc, dar deocamdată nu e cazul”. Pentru Click!, Gabi Bădălău a declarat: „Eu știu că, în acest moment, Bianca nu este însărcinată. Mai mult n-am de ce și ce să comentez”.

Bianca se află în prezent în Emiratele Arabe Unite, alături de fiica ei, Sofia. Modelul a cumpărat un apartament Dubai.

„Mi-am cumpărat un apartament în Dubai. Eu de-abia acum urmează să văd ce am cumpărat. Niciodată nu am făcut așa ceva, dar, pentru că am încredere totală în Mircea Brânzei (n.red.: soțul Denisei Tănase ex-Bambi), mi-am luat inima în dinți și am făcut această tranzacție legată la ochi. Să vedem dacă este conform așteptărilor mele. Vă țin la curent cu detaliile”, a povestit Bianca Drăgușanu la Insta Story.

Apartamentul Biancăi din Dubai este în prezent în construcție, însă modelul a putut viziona o proprietate similară celei cumpărate. Fotografii în GALERIA FOTO de mai sus!

„Simt nevoia să împărtășesc cu voi emoțiile pe care le trăiesc în clipa asta, datorită faptului că am avut niște zile pline de emoții și de fericire. Sunt cu fiica mea pentru prima oară în Dubai. Să văd pentru prima oară bucuria pe care o trăiește copilul meu atunci când vede pentru prima oară lucruri în jurul ei este imensă. Sunt copleșită de emoții acum. Trec printr-o stare în care aș putea să zic că sunt mai sensibilă, cu toate că eu sunt o insensibilă, dar astăzi am un milion de lucruri pentru care să fiu emoționată, unul dintre ele este că mi-am luat apartament”, a completat.

Ce alte vedete și-au cumpărat proprietăți în Dubai?

În noiembrie 2021, Denisa Tănase ex-Bambi și soțul ei, Mircea Brânzei, au cumpărat în rate un studio și un apartament în Dubai. Denisa și Mircea activează pe piața de imobiliare din Dubai, obiectivul lor fiind acela de a investi în cât mai multe proprietăți pe care ulterior să le închirieze. Achizițiile cuplului sunt încă în construcție și vor fi achitate în 2024.

Cătălin Botezatu și-a cumpărat un apartament în valoare de peste 350.000 de euro în Dubai. Locuința are vedere către Oceanul Indian, dar și către oraș.

„Este la etajul 54. Are priveliștea către Ocean, dar și către partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară. Sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente. Aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă”, a povestit Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

„Are un dressing mare, o baie mare, un living încăpător, niște dormitoare. E foarte important, pentru că apartamentele cumpărate acum vor avea o valoare extraordinară peste doar câteva luni. Sunt oferte de nerefuzat”, a mai spus creatorul de modă.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cătălin Botezatu, despre Bianca Drăgușanu: „E creația mea și ea știe asta”

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

În aprilie 2022, Larisa Udilă și soțul ei, Alexandru Ogică, au cumpărat un apartament în Dubai. Cuplul are împreună un fiu, Milan, în vârstă de 8 luni.

„După ce am văzut Dubaiul, după ce am văzut că în Dubai anumite lucruri nu sunt permise nici adulților, nici copiilor, cred că Dubaiul este alegerea. Mi-aș dori ca Milan să crească aici și cred că ar avea o copilărie extraordinar de frumoasă. Strict la el mă gândesc”, a declarat modelul pe Instagram.

În ianuarie 2022, Andreea Bălan dezvăluia că își dorește și ea să investească într-un apartament în Dubai.

„Pentru că ne-a plăcut foarte mult când am fost aici, în Dubai, în vacanță, de ce să nu avem un apartament în Dubai? Ca să venim iarna 2-3 luni, jumătate de an, și să stăm aici. Investiția ar fi ceva. Se poate plăti în rate, doi ani de zile. Așa că mă voi gândi serios”, a povestit solista pe YouTube.

„Mă voi gândi serios dacă voi face această investiție, să vin două luni pe an aici, iar în rest să închiriez. Muncesc mult. Anul acesta am trei proiecte de televiziune, plus alte două, deci mă bazez pe niște lucruri când vreau să fac niște investiții”, a încheiat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter