Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică. La ce procedură a apelat

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 decembrie 2021, 10:53

Bianca Drăgușanu nu se sfiește să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni ori de câte ori ceva o nemulțumește la aspectul său fizic. De Moș Nicolae, vedeta și-a făcut cadou o nouă intervenție estetică, de data asta la nivelul ochilor.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care nu se teme să recunoască faptul că apelează la medicina estetică pentru a fi cea mai bună variantă a ei, așa cum îi place să spună. Recent, vedeta a ajuns din nou la Cluj-Napoca, acolo unde este medicul ei estetician, pentru o nouă intervenție.

Citește și: Avertismentul unei cercetătoare care a lucrat la serul AstraZeneca: „Următoarea pandemie ar putea fi mai gravă”

Prima declarație a Irinei Tănase după ce s-a spus că s-ar fi despărțit de Liviu Dragnea

Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Adelina Pestrițu, răsfățată de Moș Nicolae! Ce cadou impresionant a primit din partea lui Virgil Șteblea

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică

Aceasta a făcut o serie de video-uri în care medicii au explicat fiecare pas al tratamentului și le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare imagini chiar din timpul intervenției. Vedeta a mărturisit că își dorea de multă vreme să urmeze tratamentul cat eyes. Aceasta este o procedură minim invazivă ce ridică unghiul exterior al ochilor și ajută la obținerea unei priviri de pisică”.

Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

În urmă cu o lună, vedeta a trecut printr-o altă procedură estetică, tot la nivelul feței. Aceasta și-a injectat pomeții și s-a arătat extrem de încântată de rezultat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter