Bianca Drăgușanu o ironizează pe Iulia Albu: „Și-a păstrat stilul de naftalină”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 ianuarie 2022, 10:51

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a fost ținta criticilor Iuliei Albu și a fostului concurent de la “Chefi la cuțite”, Răzvan Babană, pentru stiul său vestimentar. În rubrica “Poliția Modei”, de la Antena Stars, Răzvan Babană spunea despre Drăgușanu că nu îi place felul în care aceasta se îmbracă, el preferând să o vadă mai des fără haine, doar în costum de baie, așa cum se afișează vara când merge la plajă.

Mie mi se pare că ea arată mult mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Când are mai puține piese pe ea, când e la mare, mie mi se pare că e bombă. Când e îmbrăcată, își pierde farmecul, e o blondă normală. Nu e tiparul clasic, dar tot e mai bine dezbrăcată decât îmbrăcată. Mi se pare că ea a păstrat stilul ăla de mahalagioaică, cu ghilimelele de rigoare, transformată, ușor-ușor, peste noapte, în divă autohtonă – a precizat fostul concurent de la “Chefi la Cuțite”.

Tot atunci, Iulia Albu a spus și ea că nu acceptă modul în care Bianca își editează fotografiile postate în mediul online, punctând că exagerează în acest sens.

Citeşte şi: Sora Andreei Tonciu, Lorena, de nerecunoscut după operațiile estetice. Cele două seamănă acum izbitor de mult

Citeşte şi: Oana Roman, altercație cu o femeie pe stradă. Mioara Roman era cu ea și a tras o sperietură groaznică

Citeşte şi: Mircea Solcanu, de nerecunoscut într-o apariție televizată. Cum arată acum și în ce condiții trăiește fostul prezentator TV

Citeşte şi: Dieta Amaliei Năstase dă rezultate deja: „În câteva zile am dat jos 3 kg”

Bianca i-a dat o replica ironică Iuliei Albu, denumind stilul vestimentar al Iuliei dreptu unul “de naftalină” și avertizând-o că ar trebui să fie atentă la ce spune despre ea.

Ea orice ar face a păstrat stilul de naftalină. Îi recomand să fie atentă la ce zice despre mine, pentru că îi fac PR gratuit în stilul meu deja consacrat, iar eu sunt mega gipsy gueen – a spus Bianca Drăgușanu, potrivit impact.ro.

Apoi, Bianca a continuat șirul ironiilor la adresa fostei soții a lui Mihai Albu:

Cred că nici ei nu-i place, dar se conformează bugetului. E chiar superbă și mirifică. Eu și dânsa avem oricum o relație civilizată și ne iubim în secret. Chiar ne și apreciem, dat tot în secret. Și dacă stați și o analizați, e tot fanul meu și e tot un fel de apreciere ce face și acum, dar apreciere stilizată.

Până la urmă, dacă m-ar fi lăudat și-ar fi pierdut farmecul! Și eu la fel, dacă aș fi tăcut fără să o înțep, îmi pierdeam coroana de regină a mahalalei mele stilizate. Deci noi două ne facem treaba una cu alta când e cazul, ca și acum…În rest ne salutam, ne sunăm rar dacă e cazul si ne apreciem, dar în secret! – a încheiat Drăgușanu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter