Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 octombrie 2021, 14:26

Bianca Drăgușanu (39 de ani) a mers în vacanță la Disneyland cu fiica ei, Sofia Natalia, care a împlinit 5 ani pe 27 septembrie 2021. Experiența i-a lăsat modelului un gust amar, din păcate. Bianca și Sofia au fost însoțite și de sora Biancăi, Oana, și de unul dintre fiii ei.

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

„Frumos, nu mă mai duc! Tot parcul este o imensă coadă. Cea mai scurtă la care am stat a fost de 56 de minute. Copiii voiau peste tot, cum să-i refuzi? Stăteau câteva secunde în trenulețul groazei, să zicem, apoi o oră la coadă pentru un alt traseu”, a povestit Bianca pentru Cancan.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Un bilet de prioritate costă 20 de euro, l-am luat, dar scurtează așteptarea cu cel mult 20 de minute. Deci, cam tot degeaba… Trebuie să arăți testul COVID, vaccinul… 1.000 de filtre, gențile la control”, a mai spus modelul pentru aceeași sursă.

Nici mâncarea nu i-a plăcut Biancăi. Nu era doar de proastă calitate, ci și foarte scumpă. „Dar mereu carne de vită, cât să mănânc? E genul de fast-food. Acolo numai gogoși, fast food, vată pe băț… Iar la hotel? Mâncarea proastă. Trebuie să plătești înainte, nu știi ce iei, te trezești cu ceva aiurea”, a dezvăluit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza fiicei sale. Ce se întâmplă cu Sofia

Fiica Biancăi Drăgușanu, pierdută în parc: „Am simțit că mi se face rău”

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

„Am stat în hotelul Disney, care nu avea nici măcar minibar. Mâncarea e făcută pe repede înainte. Ceva rău și scump. Le-aș cere dublu, dacă m-ar vrea din nou acolo. Aș negocia la sânge. Eu am mâncat salată și vită la Steakhouse, cu rezervare. Am stat 3-4 zile, m-am chinuit să găsesc una. Eu mi-am luat banii cu mine, nu asta a fost problema”, a continuat.

În ciuda acestor factori, fiica Biancăi s-a simțit minunat de ziua ei. „Orice jucării am luat. Doi copii, al meu și al soră-mii, au fost bucuroși. Asta a fost singura mea bucurie la Disney, bucuria lor. E 180 de euro meniul de copil, am cumpărat tot ce au vrut ei. Cea mai ieftină jucărie e 80 de euro. Și de trei ori pe zi își luau”, a mai spus Bianca.

„Păi cum să nu iei, când auzi: «Mami, o vreau, e ultima!». Se uită cu ochii ăia mari la mine, cum să nu-i iau? Am fost să-i îndeplinesc un vis Sofiei și nepoțelului meu”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter