Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Ce o nemulțumește la aspectul fizic

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 noiembrie 2021, 01:03

Bianca Drăgușanu (39 de ani) își face o nouă intervenție estetică. Blonda a povestit în mediul online că are de gând să facă o vizită la cabinetul medicului estetician pentru a-și face câteva modificări la nivelul feței. Bianca spune că-și va schimba forma buzelor, deși până acum s-a simțit foarte bine cu aspectul lor.

Procedura de modificare a formei buzelor presupune o incizie pentru a scoate substanța pe care o are deja în buze, iar apoi, remodelarea acestora.

„Vreau să vă spun că spre sfârșitul săptămânii mi-am programat o vizită la Cluj la doctorița mea pentru că am de gând să-mi schimb forma buzelor. Vreau să fac acest lucru 100% chiar dacă până acum eram mulțumită pentru că mie așa îmi place și cred că îmi stă bine.

În momentul de față vreau să vă mărturisesc că acum câțiva ani, vreo 12, mi-am injectat o substanță, bio-alcamid și mă deranjează, se vede inestetic, am de gând să facem o incizie, să topim toată substanța și să dăm o formă nouă a buzelor”, a spus Bianca Drăgușanu, pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu și secretul siluetei ei perfecte

Bianca nu a avut mereu o siluetă de invidiat. Celebra blondină a fost supraponderală în urmă cu mulți ani, dar a reușit să scape de problema kilogramelor nedorite și acum se menține într-o formă de zile mari.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu nu mai are voie să se suie la volan. Ce greșeală a făcut în trafic

Citeşte şi: Fata cea mare a lui Alec Baldwin, criticată că s-a costumat în zombie de Halloween: „Salutări mamei, tu încă ai una!”

Citeşte şi: Răzvan Fodor: „Acasă, eu fac zacuscă și curat în baie. Nu știu să schimb roata mașinii”

Citeşte şi: Eliza Natanticu, operată pentru un chist ovarian „fără voia ei”

Secretul menținerii siluetei este evitarea anumitor alimente nocive unui trup zvelt și frumos conturat.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc”, a dezvăluit Bianca,  acum câteva luni, în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Vedeta a adăugat că echilibrul este esențial unei greutăți optime:

”E bine să fii echilibrat, nu pot să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot.”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter