Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

De Unica.ro, pe

Bianca Drăgușanu (39 de ani) are o fiică, Sofia Natalia (5 ani), din fostul mariaj cu prezentatorul TV Victor Slav (40 de ani). Fostul cuplu a fost căsătorit timp de un an, din 2013 până în 2014. Bianca și Victor au rămas în relații bune, pe primul loc fiind binele fiicei lor. Recent, pentru Impact, modelul a dezvăluit că este îngrijorată pentru fiica ei.

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

„În perioada asta a anului sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă. Sofia îmi seamănă din acest punct de vedere. E foarte sensibilă și răcește cu mare ușurință. Din te miri ce! Ce să fac? Știu cum e, fiindcă și eu când eram de vârsta ei reacționam exact la fel. Așa că am decis să apelăm la vitamina C, în special, dar și la ajutorul altora, în funcție și de recomandările medicului pentru fiecare sezon în parte!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Impact.

„Nu sunt mari probleme acolo, la grădiniță. De ce? Fiindcă grupa de copii e redusă numeric, fiind vorba despre o reputată grădiniță particulară în care accentul cade pe grupe mici, tocmai pentru ca educatorul să poată lucra cât mai mult cu fiecare copil în parte”, a continuat.

„În plus, chiar și cei mici, nu doar adulții, respectă cu strășnicie regulile sanitare actuale. Însă sensibilitatea Sofiei mă determină să fiu atentă la contactul cu alte locuri, fiindcă mai mergem și la joacă sau în alte spații”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce îi reproșează Bianca Drăgușanu lui Victor Slav. Are legătură cu fiica lor, Sofia

Cum i-a spus Bianca Drăgușanu lui Victor Slav că este însărcinată

Bianca Drăgușanu, nemulțumită de vacanța la Disneyland. „Frumos, nu mă mai duc!”

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută. Trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez”, mai spunea Bianca în iunie 2021.

„Singurul om pe care nu-l poate manipula sunt eu. În rest, pe toată lumea, cu trei lacrimi de crocodil i-a făcut knockout. La mine antrenamentul este făcut și nu mă impresionează lacrimile. Dar, repet, mama este foarte ușor de manipulat. Victor nu mai spun. Nici nu încape îndoială. De multe ori, când nu reușește să potolească căluțul sălbatic, mă sună: «Aoleu, ce mă fac?»”, mai povestea Bianca în trecut, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„[Nu tolerez] răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc, îi educă. (…) E un copil. Nu pot să am foarte multe pretenții, nu sunt absurdă. Nu o cert, nu o pedepsesc, așa cum făcea mama cu mine în copilărie”, a continuat.

Întrebată dacă mami o ceartă, Sofia a răspuns că „nu”. „O mai și cert. Mă mai supăr pe ea”, a completat Bianca. „Suntem prietene, asta este cel mai important lucru. Și avem o comunicare foarte bună. Asta până intervine mama, bunica. Când intervine bunica [s-a terminat]. Dar mă descurc”, a mai spus modelul în același interviu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter