Bianca Drăgușanu face lumină în cazul lui Victor Slav, prins la volan sub influența drogurilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 26 mai 2020, 14:16
În contextul în care Margherita de la Clejani a fost prinsă la volan sub influența unor substanțe interzise, după ce a provocat un accident în Capitală, Bianca Drăgușanu a vorbit despre situația identică cu care s-a confruntat Victor Slav și a făcut lumină în acest caz.

Reamintim că Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise în luna septembrie a anului trecut. Cu toate că nu s-a mai discutat nimic despre acest caz, iată că Bianca a venit cu lămuriri neașteptate în acest sens:„Victor a fost în aceeași problemă. A fost în presă, terfelit de toată lumea, că a consumat la volan substanțe interzise.

Și-a luat avocat, a dat în judecată Poliția și s-a dovedit, după analize de sânge, făcute în ziua respectivă, că nu a consumat. Acum, se judecă cu organele respective care au dat comunicat și au făcut ce au făcut în presă”, – a dezvăluit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show.

Citește și Alex Bodi, relație cu rivala fostei soții, Bianca Drăgușanu. Cu cine se iubește afaceristul

Bianca Drăgușanu susține că aparatul de Test Drug folosit în cazul lui Victor Slav a furnizat o eroare, însă rămâne de văzut dacă și în cazul Margheritei de la Clejani situația este aceeași, având în vedere că aceasta a provocat și un accident.

Citește și –  Exclusiv. Gina Pistol, primele declarații despre relația cu Smiley. Detalii intime din viața celui mai iubit cuplu din România

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter