Bianca Drăgușanu, dezamăgită de unele dintre cadourile primite de ziua ei de naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 martie 2023, 12:32

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani pe 6 martie 2022. Cu această ocazie, iubitul modelului a organizat o petrecere aniversară cu în jur de 50 de invitați. Potrivit surselor Spynews, consumația invitaților, care ar fi fost în jurul a 10.000 de euro, a fost achitată de partenerul ei, Gabi Bădălău. În plus, bărbatul i-ar mai fi oferit Biancăi trandafiri și o brățară cu diamante.

Bianca Drăgușanu, dezamăgită de unele dintre cadourile primite de ziua ei de naștere

Ulterior, în mediul online, Bianca a dezvăluit că a fost profund dezamăgită de câteva dintre cadourile primite.

„Ieri și alaltăieri am început să deschid din cadouri, care au fost foarte multe la număr și care m-au făcut fericită. Prietenii mă cunosc, mă întreabă ce-mi doresc de ziua mea și îmi aduc acele lucruri, ceea ce mi se pare normal. Am primit flori, bijuterii, parfumuri, iar de la niște persoane care au ajuns adiacent la petrecerea de ziua mea, am primit niște cadouri despre care vreau să vă povestesc”, a explicat.

„Cei în plus nu e vorba că m-au deranjat. Regula bunelor maniere, de bun simț, este, dacă nu mă cunoști, este suficient să vii cu o felicitare sau să-mi spui un «La mulți ani!» din toată inima, pentru că de-asta ești aici, să te bucuri de petrecere, de ziua mea. Din partea unor persoane, doar prezența poate conta, dacă sunt sincere și au o energie bună”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum se înțeleg Bianca Drăgușanu și Victor Slav la 7 ani de la divorț

Bianca Drăgușanu, îngrijorată pentru fiica ei. „Sunt, practic, într-o stare de alertă permanentă”

Cătălin Botezatu, despre conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Cătălin Măruță: „Nu e nevoie de mahalagisme”

„Deschid cadourile. În pungă găsesc săpun, odorizant de baie și niște trandafiri de plastic mov. Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din-asta. Am identificat persoanele. Să vă fie rușine. Nu mi-ați stricat ziua, dar mi se pare amuzant. Vii cu săpun, dă-te-ncolo că ești proastă, mai ai și boutique de haine… Ia și spală-te tu cu el. Aștept scuze din partea ta, altfel promit că te dau în vileag, să știe lumea că vii cu săpun cadou. N-ai cum să vii cu săpun, odorizant de baie și trandafiri de plastic”, a mai spus.

„Prezența oamenilor dragi pe care îi iubesc a fost cel mai frumos cadou de ziua mea. Una peste alta, a fost una dintre cele mai frumoase aniversări”, a încheiat modelul.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu prezentatorul TV Victor Slav, alături de care are o fiică, Sofia Natalia, și cu fostul om de afaceri Alex Bodi. În prezent, Bianca formează un cuplu cu Gabi Bădălău, fostul soț al artistei Claudia Pătrășcanu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter