Bianca Drăgușanu, despre relația cu Alex Bodi: „Facem nuntă sau divorț”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 11 octombrie 2019, 12:03
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste pe cât de controversată, pe atât de pasională. Cei doi sunt întotdeauna la limită și oricând ne așteptăm să explodeze o bombă între ei.

Bianca Drăgușanu s-a cununat civil cu Alex Bodi pe 1 august, iar la câteva săptămâni deja vorbeau despre divorț. Cu toate astea, cei doi sunt încă împreună și-și trăiesc din plin povestea de iubire: ”Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun.

El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit”, – a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu este mama unei minunate fetițe, Sofia Natalia, în vârstă de 3 ani, rezultată în urma mariajului cu Victor Slav, iar acum nu respinge ideea de a rămâne, din nou, însărcinată. Amândoi și-ar dori să devină părinți de băieți, mai ales că și Alex Bodi, la rândul său, are două fete din două relații diferite.

În plus, Bianca și Alex își planifică nunta, însă o amână până anul viitor: ”Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El (n.r. Alex Bodi) vrea doi băieţi dintr-o dată. Nu ştiu dacă pot să duc atât de mult. Dacă vrea acum, da, dacă nu, nu. Vreau să fie înainte de Crăciun, ca să vă dau vestea. Timpul are toate răspunsurile şi mie nu îmi place sa fiu purtătorul de cuvânt al unei relaţii. Este singurul bărbat din viaţa mea care a luat vreodată decizii. Cu el, situaţia e diferită. Naşa şi-a găsit naşul”, – a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Vezi imagini cu Bianca DRăgușanu și Alex Bodi în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter