Bianca Drăgușanu ar putea prezenta o nouă emisiune la Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 iunie 2017, 11:59
După ce Bianca Drăgușanu a dezvăluit că poartă negoieri cu două posturi TV, Antena și Pro TV, presa mondenă a dezvăluit că ea ar fi avut discuții și cu cei de la Kanal D.

Bianca nu a spus nimic despre emisiunile care i s-au propus, însă conform cancan.ro, Pro TV i-ar fi oferit postul de prezentatoare al unei emisiuni de modă.
Deocamdată, este vorba doar de discuții și negocieri. Principala concurentă a Biancăi este Adelina Pestrițu, care ar fi filmat deja un episod pilot al noii emisiuni.

Conform surselor citate de cancan.ro, Bianca este atrasă de această emisiune, însă totul se rezumă la salariu.

”Pentru 2.000 de euro nici nu se dă jos din pat, pentru că ea câştigă banii aceştia într-o zi, la un eveniment. În acest moment stă şi cântăreşte foarte bine lucrurile, analizează care proiect i se potriveşte cel mai bine şi cum ar putea să se împartă între copil, muncă şi familie. Bianca nu e disperată şi nici nu aleargă să revină pe sticlă. E foarte calmă şi reacţionează după ce a analizat la rece situaţia. Pentru a bate palma cu vreunul dintre trusturi, trebuie să fie îndeplinite trei criterii: să fie motivată financiar extrem de bine, să aibă un program bun, astfel încât să se poată ocupa în continuare de fiica ei şi, nu în ultimul rând, să fie un proiect bun, care să o atragă”, a declarat un apropiat al Biancăi, citat de sursa menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter