De ce a renunțat Bianca Drăgușanu la acidul hialuronic din buze

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 14 februarie 2022, 16:32

Bianca Drăgușanu este renumită pentru multitudinea de intervenții estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. De aceea, vedeta a surprins pe toată lumea când a decis să renunțe la acidul hialuronic din buze.

Bianca Drăgușanu a făcut ravagii în presă de nenumărate ori prin prisma intervențiilor estetice pe care și le-a făcut. De data aceasta, ea a hotărât să renunțe la acidul hialuronic din buze, o decizie care a uimit mulți oameni.

La ultima apariție televizată, în cadrul emisiunii Teo Show, Bianca Drăgușanu a uimit fanii. Buzele ei păreau să aibă un aspect puțin mai natural decât de obicei, mulțumită hotărârii ei de a-și topi acidul hialuronic din buze. Ea a recunoscut că este ciudat să se privească în oglindă acum, pentru că era obișnuită să aibă buzele precum niște „crenvurști”.

Ea și-a explicat decizia, spunând că s-a săturat să vadă femei care îi copiază look-ul. Ea și-a exprimat dorința de a arăta diferit, de a se diferenția de alte femei care și-au mărit buzele printr-un alt look.

„Pentru mine a fost un șoc să mă văd dintr-odată, după aproape 15 ani, când eram obișnuită cu crenvurștii ăia, pentru că toate s-au făcut așa”, a spus vedeta, citată de Playtech. „Se duceau cu poza mea la cabinet și spuneau că vor să arate ca mine. Eu nu mai vreau să fiu așa, vreau să fiu altfel”.

Citește și: O mai ții minte pe Adina Asăvoaie, „păpușa de la Glina”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Mihai Bobonete, apostrofat de internauți pentru atitudinea avută față de numărul unui concurent de la „Românii au talent”

Citește și: Cine este Oana Ciocan, noua concurentă de la „Survivor România” 2022

Citește și: De ce Răzvan Fodor nu sărbătorește Valentine’s Day

Topirea acidului hialuronic din buze se face cel mai des cu hialurodinază, o enzimă care topește atât fillerele din buze, cât și acidul hialuronic care se găsește în mod natural în buze. Această procedură vine cu mai multe riscuri, printre care învinețirea și umflarea buzelor, dar și posibilitatea ca buzele să devină chiar mai subțiri ca înainte, potrivit Bravo TV.

Însă Bianca Drăgușanu nu se oprește aici. A recunoscut că vrea să continue injectările, dar să fie mai subtile ca înainte. S-a plâns de faptul că s-a săturat de aspectul de buză care se răsfrânge pe care îl avea înainte.

„O să încerc să le remodelez, adică, voi face niște injectări mai subtile, mai finuțe, care să nu răsfrângă buza”, a zis aceasta. „Eu aveam atât de multă substanță băgată încât, dacă te uiți la pozele mele, buza de jos se răsfrângea”.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre recenta operație prin care a trecut, de remodelare a formei ochilor. Ea își dorea de mult timp să aibă aspectul de „ochi de pisică”, așa că a făcut operație de cantopexie.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter