Bianca Drăgușanu a luat 5 kilograme în greutate. Cum arată vedeta acum

De Mădălina Manole, pe
Bianca Drăgușanu s-a îngrășat 5 kilograme și schimbarea este foarte vizibilă. Fosta soție a lui Victor Slav a vorbit despre motivele care au condus la creșterea în greutate.

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 37 de ani, a fost prezentă zilele trecute la un eveniment monden din capitală, mai exact la deschiderea unui centru medical care, pe langa specialitățile de bază, include și nutriție si remodelare corporală. Astfel, vedeta a vorbit despre stilul său de viață actual, dar și despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultima perioadă: „În ultima perioadă a vieții mele am schimbat mai multe chestii la mine și cred că se vede și fizic chestia asta. Înainte eram foarte slabă, acum sunt mai voluptoasă, pentru că am început să merg frecvent la sală. Mergând frecvent la sală și făcând niște exerciții care îmi solicită corpul, evident că alimentația mea a devenit una mai bogată și m-am îngrășat.”

Bianca Drăgușanu a luat 5 kilograme în greutate. Cum arată vedeta acum

 

Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a îngrășat în mod voit 5 kilograme: „Vreo 5 kilograme. Dar nu este grăsime, este masă musculară și atunci este binevenită pentru că mă simt mai sănătoasă, mai energică, mă simt mai puternică. Am vreo 63-64. Am 1.81 m înălțime. Anul trecut pe vremea asta eram mai slabă cu 5 kilograme dar…mai slabă din toate punctele de vedere. Și fizic și  psihic pot să zic, pentru că nu mă alimentam corect, pentru că neglijam foarte mult treaba asta în viața mea.

Bianca Drăgușanu a luat 5 kilograme în greutate. Cum arată vedeta acum

Acum având un echilibru între alimentație, sport și somn, pentru că e foarte important și somnul, cred că dau randament mai bun în tot ce mă privește. Acum am mai adăugat o masă. Dacă înainte mâncam poate o data sau maxim de 2 ori pe zi, acum mănânc de 3 ori pe zi și mănânc de toate, nu mă feresc de la nimic.” –  a declarat Bianca Drăgușanu pentru perfecte.ro

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter