Ben Affleck şi Ana De Armas s-au despărțit după aproape un an de relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 19 ianuarie 2021, 14:11
Ben Affleck şi Ana De Armas s-au despărțit, după aproximativ un an de relație. Se pare că cei doi au luat această decizie prin telefon. 

Actorul american Ben Affleck (48 de ani) și actrița de origine cubaneză Ana de Armas (32 de ani) s-au cunoscut în toamna lui 2019 și s-ar fi apropiat pe parcursul filmărilor la thrillerul psihologic „Deep Water”. Cei doi au început să se afișeze împreună în luna martie 2020, iar în vara anului trecut s-ar fi mutat împreună în casa lui Affleck din Los Angeles. De asemenea, cei doi au fost în vacanță, însoțiți de copiii actorului și ai actriței Jennifer Garner.

Însă la mai puțin de un an, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

„A fost ceva de comun acord şi complet amiabil. Se află în diferite puncte ale vieţii lor acum şi se respectă foarte mult”, ar fi dezvăluit surse din anturajul lor pentru revista People.

Motivul principal care a pus capăt relației lor ar fi acela că Ana nu vrea să locuiască în Los Angeles, iar Ben nu poate pleca din Los Angeles. Pe lângă proiectele pe care le are acolo, acesta și-ar dori să fie aproape și de copiii săi.

„Ana şi Ben se află în puncte diferite ale vieţii, dar sentimentele de dragoste şi respect îi leagă în continuare. Ea vrea să stea în Cuba, el are trei proiecte în L.A. şi îşi doreşte, în acelaşi timp, să fie un tată responsabil. Aşadar, merg în direcţii diferite şi nu au reuşit să găsească soluţii pentru ca relaţia lor să funcţioneze în continuare”, a mai dezvăluit sursa.

Chiar dacă s-au despărțit prin telefon, discuțiile ar fi fost cât se poate de amiabile, iar cei doi ar fi rămas prieteni, mai dezvăluie presa internațională.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter