Lavinia Șandru, despre divorțul de Darius Vâlcov: „Locuiam separat de cinci ani de zile”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Jurnalista Lavinia Șandru a vorbit despre divorțul de Darius Vâlcov. Fosta politiciană a dezvăluit care au fost motivele pentru care mariajul lor a luat sfârșit după 10 ani.

Lavinia Șandru este o jurnalistă, politiciană și actriță. A debutat ca realizator programe radio în 1994 la și în televiziune, în 1996, la postul Antena 1. Ca politician, a fost aleasă deputat în 2004, după ce a candidat în județul Mureș.

Lavinia Șandru, viața de după divorțul de Darius Vâlcov

Invitată în emisiunea „După faptă și răsplată”, moderată de Cristina Șișcanu la Metropola TV, Lavinia Șandru (47 de ani) a adat cărțile pe față și a vorbit deschis despre finalul relației cu tatăl fiicei sale.

Fosta politiciană a mărturisit că din cauza unor neînțelegeri, cei doi s-au văzut nevoiți să pună punct căsniciei de 10 ani. Cei doi au împreună o fiică, Sara Gabriela, în vârstă de 16 ani.

„E foarte greu să ții două săbii într-o teacă. Doi oameni care sunt făcuți să fie în prima linie, mai ales cum eram noi amândoi pe zona politică. Ne era greu”, a mărturisit Lavinia Șandru.

Citește și: Motivul pentru care Carmen Tănase a divorțat, după doar 3 ani de mariaj: „Fiecare cu treaba lui”. Actrița împlinește 62 de ani

Jurnalista povestește că în spatele divorțului ar fi stat și diferențele politice dintre cei doi. Lavinia Șandru, prin meseria de prezentator ataca dur partidul din care soțul ei făcea parte, motiv pentru care, spune ea, acesta din urmă era atenționat de către colegi.

„Lui în fiecare zi i se spunea: uite, soția ta a zis asta, soția ta ne atacă partidul, soția ta ne calcă în picioare, soția ta dă în președintele nostru (n.r Traian Băsescu)”, spune Lavinia Șandru.

„Am suferit și m-a durut”

Lavinia Șandru recunoaște că episodul divorțului nu a fost unul ușor. Despărțirea de tatăl fetiței sale și-a pus amprenta asupra ei, iar acum mărturisește că în acele momente i-a fost cu adevărat greu.

„Am suferit. Și m-a durut. Când ne-am despărțit, eu deja locuiam separat de el de cinci ani de zile. Eram tristă că s-a răcit toul între noi”, a mărturisit vedeta.

Citește și: Ce spune Magda Catone despre averea agonisită și divorțul de Șerban Ionescu: „Să îi arăt ce poate să piardă”

Deși erau separați de cinci ani, jurnalista și fostul primar au decis să amâne divorțul, crezând că lucrurile se vor îndrepta, susține ea în interviul acordat.

Lavinia Șandru și Darius Vâlcov au păstrat după divorț o relație bazată în primul rând pe prietenie. Cei doi își cresc împreună fiica adolescentă.

Cine este Lavinia Șandru

Lavinia Șandru este absolventă a Academiei de Artă Teatrală din Târgu Mureș și a Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București.

Din 1994, când a debutat în presa audio-vizuală, a realizat și moderat emisiuni la radio (UniPlus) și televiziune (Realitatea TV, TVR1, Canal 33, Antena 1).

A început cariera politică în cadrul îndeplinind funcțiile de secretar executiv al Departamentului de imagine (2001 – 2002), secretar executiv al Departamentului de relații internaționale (2002 – 2005), președinte al filialei din Târgu Mureș a partidului (2004 – 2005). În 2004 a fost aleasă deputat de Mureș.

În 2012 a primit titlul de „Femeia Anului 2012” la Gala Femeilor de Succes organizată în România

Sursă fotografii: Captură YouTube / Facebook / Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter