Cât de des își vede Alex Dobrescu fiica, după despărțirea de Cristina Cioran: „Fetița îi simte lipsa”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Cristina Cioran a vorbit deschis despre despărțirea de tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu. Vedeta a mărturisit care este relația dintre cei doi, după separare și cât de des își vizitează acesta fiica.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale, Emma, nu mai formează un cuplu de la finalul anului trecut. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza „unor divergențe”.

Cristina Cioran a vorbit despre despărțirea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran a fost invitată, vineri 27 ianuarie, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Vedeta a dezvăluit în ce relații se află cu tatăl copilului ei și cum a fost perioada de după despărțire.

Aceasta mărturisește că deși nu mai formează un cuplu cu Alex Dobrescu, cei doi au păstrat legătura, în primul rând pentru Ema, fetița ei. Spune însă că exclude în acest moment o posibilă împăcare cu acesta.

„Vorbim despre copil, despre ce treburi mai avem împreună. El este cu proiectele lui, are un restaurant libanez. Am vorbit despre împăcare, dar nu este cazul. Pe hârtie, minusurile sunt mai multe. În situația de față nu m-aș împăca cu el pentru copil. Nu cred în genul acesta de compormis.”, a mărturisit Cristina Cioran în emisiunea de la PRO TV.

Citește și: Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai sunt împreună. „O despărțire ca oricare alta!”

Cât de des își vizitează Alex Dobrescu fetița

Cristina Cioran mărturisește că Ema îi sinte lipsa tatălui ei. Din acest motiv, Alex Dobrescu merge cât de des poate să își vadă fiica.

Vedeta mărturisește că după despărțire au mai ieșit împreună în diferite parcuri sau restaurante din București. Mama ei este cea care o sprijină în această perioadă în creșterea copilului.

„Mama mea mă ajută cu fetița. El se implică atât cât dorește. Dacă vrea să o vadă pe Ema o vede, ieșim la un restaurant, ieșim într-un parc, este normal ca fetița să ne vadă într-o atmoferă plăcută. Își dorește la câteva zile să o vadă pe Ema. Fetița îi simte lipsa și contează foarte mult prezența celuilalt părinte”, a povestit Cristina Cioran.

Citește și: Cristina Cioran, primele declarații după ce Alex Dobrescu și-a refăcut viața: „Fiecare are dreptul la fericire”

Cristina Cioran exclude posibilitatea unei noi relații

Vedeta a vorbit și despre o posibilă nouă relație. Cristina Cioran spune că în acest moment exclude varianta unei noi relații și că pe primul plan în viața ei este acum fiica sa, Ema.

„Nu mă pot gândi la o altă relație. Ema e cea mai importantă și viața noastră e importantă, așa cum o avem și cum ne-o dorim”, a completat Cristina Cioran.

Despărțirea de tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, a fost una dureroasă, mărturisește Cristina Cioran. Timpul însă a făcut-o să se obișnuiască cu ideea și acum se simte mult mai bine.

Citește și: Dezvăluirea făcută de Cristina Cioran, după scandalul cu tatăl copilului în plină stradă. Ce spune despre împăcarea cu Alex Dobrescu

Vedeta a mărturisit că neînțelegerile au fost motivul principal pentru care relația lor s-a încheiat. Ea a subliniat că nu a existat infidelitate în cuplul lor, din partea niciunuia dintre ei.

„Am suferit, nu mi-a fost ușor și am recunoscut asta. Acum lucrurile s-au schimbat, s-au depășit niște etape. Într-o despărțire, prima etapă e cea mai grea. N-a mai mers din cauza divergențelor de tot felul. Oricum, adevărul adevărat nu o să-l spun. Adevăratul motiv nu îl pot spune. Au fost niște mici divergențe care au dus la despărțire. Nu a fost vorba despre o altă femeie”, a mărturisit vedeta în emisiunea de la PRO TV.

Sursă fotografii: Facebook / Captură PRO TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter