Ben Affleck are o nouă iubită. Cine este tânăra

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 20 august 2018, 14:56
După divorțul de Jennifer Garner și relația pe care a avut cu Lindsay Shookus, Ben Affleck este din nou îndrăgostit. Noua lui cucerire are 22 de ani.

Ben Affleck, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorit timp de 10 ani cu actrița  Jennifer Garner, dar în 2015 relația lor s-a încheiat cu un divorț. Cei doi au rămas prieteni, de dragul celor trei copii pe care îi au împreună: Violet,  Seraphina şi Samuel, alături de care actorul și-a sărbătorit recent ziua de naștere, informează TMZ.

Ben Affleck si copiii

După ce, la doar trei luni de la divorț, Ben s-a afișat în public cu producătoarea Lindsay Shookus, presa internațională speculează faptul că cei doi s-ar fi despărțit, ținând cont de faptul că nu au mai fost văzuți împreună încă din luna iulie, atunci când au fost în vacanță în Puerto Rico. În plus, Shookus și-a șters contul de Instagram imediat după ce au apărut primele poze cu Ben Affleck și tânăra Shauna Sexton.

ben_affleck si shauna_sexton

Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazi luând cina la un restaurant de lux din Malibu, după ziua lui de naștere și în timp ce se îndreptau spre un fast food.

Ben Affleck are o nouă iubită. Cine este tânăra

Citește și:

Mădălin Ionescu se recăsătorește cu soția sa

Winona Ryder spune că s-a căsătorit cu Keanu Reeves în România

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter