Ben Affleck a ieșit de la dezintoxicare. Vezi cum arată acum actorul

De Oana Savin, pe
Actorul Ben Affleck s-a întors acasă, după ce în urmă cu două săptămâni a fost internat într-o clinică de dezintoxicare unde a fost tratat pentru problemele pe care le are cu alcoolul.

După ce pe 18 august și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul Nobu din Malibu alături de noua sa iubită, starleta Shauna Sexton, actorul a decis, cu ajutorul fostei sale soții, Jennifer Gardner, să se interneze într-un centru de reabilitare.

Citește și: Burt Reynolds a murit. Celebrul actor american avea 82 de ani

El a fost externat cu câteva condiții: să se țină departe de alcool, să accepte compania unui tutore și a unui terapeut, notează Mirror.

Totuși, se pare că Affleck nu a fost externat total. El are voie să meargă acasă și să facă exerciții, însă trebuie să se întoarcă la centru pentru a-și continua tratamentul.

În prezent, Ben se concentrează asupra exercițiilor fizice și, deși clinica dispune de instalaţii moderne, sală de gimnastică şi piscină, Ben Affleck preferă să iasă să facă jogging şi să se antreneze la propria reşedinţă. Și totul face parte din programul de tratament.

El a fost văzut prima dată ieșit de la dezalcoolizare pe data de 4 septembrie, arătând deja mult mai bine.

Ben Affleck a ieșit de la dezintoxicare. Vezi cum arată acum actorul

Foto: Ben Affleck, ieșind de la centrul specializat

Citește și: Keanu Reeves le-a făcut o surpriză de proporții unor proaspăt însurăței FOTO

Potrivit unor surse citate de Mirror, se pare că actorul se recuperează bine în ultima sa luptă cu dependența de alcool.

Câștigător al două premii Oscar, Affleck a fost mereu deschis cu privire la luptele duse în trecut cu dependențele sale, primind ajutor specializat și în anii 2001 și 2017.

Sursă foto: Northfoto, Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter