Bebe Cotimanis, despre greutățile vieții: „Am lucrat pe şantier!”

De Mădălina Manole, pe
Bebe Cotimanis a vorbit despre aspecte mai puțin cunoscute publicului din trecutul său. Povestea sa de viață cuprinde capitole grele și foarte grele, dar este presărată și cu momente frumoase de care actorul își amintește cu plăcere.

Bebe Cotimanis, în vârstă de 64 de ani, susține că nu se mai teme de moarte pentru ca primul contact cu aceasta a fost la o vârstă destul de fragedă: „Tata a murit când aveam eu 13 ani, iar mama, care făcea croitorie de lux, a crescut trei copii.. o familie de artişti. Am simţit această încercare destul de devreme. Nu ştiam multe despre moarte la acel moment. Nu ştiam atunci nici ce înseamnă responsabilităţile vieţii. Am avut însă să mă dumiresc, iar  acum privesc moartea cu o detaşare mai mare”. – își începe Bebe Cotimanis dezvăluirile în interviul acordat pentru Ok! Magazine.

Bebe Cotimanis a fost dintotdeauna un bărbat pasional și mereu a trăit la intensitate maximă fiorii dragostei: „Am fugit de acasă la începutul adolescenţei, undeva prin clasa a 11-a. M-am îndrăgostit teribil şi am plecat de acasă vreo doi ani. Nu am plecat departe. Am stat tot în Bucureşti cu prietena mea.  A fost grozavă reacţia mamei mele. M-a întrebat dacă sunt bine şi dacă am unde să stau, evident că o vizitam destul de des’.’

Constantin Cotimanis este un actor cunoscut și apreciat în prezent, însă a fost nevoit în trecut, din cauza problemelor cu banii, să se angajeze pe șantier: „Primul job a fost de lucrător pe şantier, în 1977, imediat după cutremur. Eram controlor tehnic de calitate pentru injectările în grinzi cu răşini epoxidice. Dar nu a fost greu. Consider că aşa a fost să fie. Nu am (n.r regrete)! Uitându-mă în urmă, realizez că nu am sacrificat nimic. Consider că tot ce mi s-a întâmplat aşa a trebuit să fie. Aşa mi le-a picurat Dumnezeu.” – a mai spus Bebe Cotimanis, cel care-i dă viață personajului Cezar în serialul Vlad de la Pro Tv, pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter