Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 06 februarie 2018, 15:40
Micuțul Leon Akim, în vârstă de doar 3 ani, băiețelul lui Kamara și al Oanei, încă soția artistului, suferă de o boală gravă care îl împiedică să fie independent.

Oana a fost prezentă într-o emisiune TV, unde a povestit cu lacrimi în ochi drama prin care trece băiețelul său, problema de sănătate cu care se confruntă încă de la naștere: Când Leon s-a născut au fost niște probleme. Are o formă de paralizie cerebrală și mi-a fost foarte greu. S-a născut la 36 de săptămâni și probabil din cauză că nu l-au băgat la incubator a suferit un stop cardio-respirator, iar din această cauză au apărut aceste probleme. Face acum o terapie, are o evoluție, din punct de vedere mental e foarte bine, foarte inteligent. Pe partea motorie sunt probleme, încă nu merge, nu e independent. – a declarat Oana la TV.

Din păcate, Kamara nu a fost prezent la nașterea copilului său: M-a deranjat cum a pus problema. I-am spus că sunt ceva probleme, dar el mi-a zis că are a doua zi finala la fotbal… Apoi mi-a spus că nu poate schimba biletele de avion… Asta m-a deranjat, că s-a gândit întâi la finala de la fotbal” – a dezvăluit Oana.

Kamara si amanta

Kamara alături de Mădălina

Cu toate că sunt în proces de divorț și Kamara are amantă, o tânără din Brașov, manichiuristă, pe nume Mădălina, cei doi locuiesc în continuare împreună, de dragul micuțului Leon. Întrebată dacă mai există șanse de împăcare, Oana a argumentat: „Nu știu nimic despre relația celor doi. Dacă sunt fericiți, sunt și eu fericită pentru ei. Îl iubesc ca prieten, ca om, dar nu ca bărbat pe care să îl vreau alături de mine. Nu mai e cale de împăcare. S-au petrecut prea multe lucruri între noi, ca să vorbim de așa ceva. 

Citește și – Cine este amanta lui Kamara. Primele declarații despre relația celor doi

Citește și – Kamara, primele declarații despre relația cu Mădălina și căsnicia cu Oana

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter