Aurel Tămaș a divorțat și s-a mutat cu noua iubită

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Duminică, 07 iunie 2020, 12:36
Aurel Tămaș a divorțat de soția lui și acum a luat viața de la capăt. Cântărețul de muzică de petrecere s-a mutat cu iubita sa, o domnișoară cu 31 de ani mai tânără.

Aurel Tămaș, în vârstă de 57 de ani, are o relație cu Eliza Ancău, în vârstă de doar 26 de ani, absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice din Cluj și, totodată, câștigătoare a titlului de Miss România Supranațional în anul 2015 și Miss Global of Beauty Queen în 2016.  Se pare că tânăra nu a fost deranjată să ocupe rolul de amantă, cei doi fiind împreună cu mult înainte să se pronunțe divorțul interpretului de muzică de petrecere.

Eliza Ancău

Eliza Ancău, iubita lui Aurel Tămaș

Aurel Tămaș a fost însurat timp de 20 de ani cu Marieta Tămaș, de profesie avocat, și au împreună un băiat, pe Antonio, în vârstă de 18 ani. Cu toate că solistul s-a mutat împreună cu iubita sa și i-a deschis o gogoșerie în Cluj pentru a o ține aproape, fosta sa soție continuă să aibă sentimente vizavi de cel care i-a fost alături o viață întreagă: „Fiecare îşi trăieşte viaţa cum vrea pentru că suntem liberi. Domnişoara cu care e soţul meu e şi ea o domnişoară şi nu mă interesează prea mult despre ea. Nu sunt divorţată de Aurel Tămaş şi îl iubesc pentru că e soţul meu”. – a declarat aceasta pentru Click!.

Aurel Tămaș nu a vrut să dea prea multe declarații despre povestea sa de iubire, însă, conform sursei citate, acesta a transformat-o pe Eliza în propriul manager și îl însoțește la toate evenimentele și petrecerile: „Am alte treburi maiaurel tamas importante de făcut, nu să vorbesc despre viaţa mea personală. Ce treabă aveţi voi?!” – a spus Aurel Tămaș pentru Click!.

Sursă foto: captură video Youtube, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter