Augustin Viziru, despre dependența de jocurile de noroc: „Nu regret, chiar dacă am pierdut mulți bani”

De Unica.ro, pe

În cadrul unui podcast, Augustin Viziru a mărturisit că a fost dependent de jocurile de noroc și că a pierdut foarte mulți bani la cazinou.

Augustin Viziru (41 de ani), actorul care s-a remarcat datorită rolurilor pe care le-a jucat în telenovele difuzate de Acasă TV, a fost invitatul lui Radu Tibulca la podcast-ul „Vin de-o poveste”. Acesta a dezvăluit că a jucat în jur de 20 de ani la cazinouri, timp în care a pierdut sume foarte mari de bani. Actorul a mai spus că în urmă cu câțiva ani a reușit totuși să învingă depedența de jocurile de noroc.

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Cosmin Seleși s-a mutat la Pro TV, după 10 ani la Antena 1

De ce l-a înșelat Vica Blochina pe Victor Pițurcă, deși spune că este „singurul bărbat pe care l-a iubit”

Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Augustin Viziru, despre dependența de jocurile de noroc

Eu cu banii mei făceam ce voiam eu. Nu regret, chiar dacă am pierdut foarte mulți bani la cazinou.

De vreo cinci, șase ani nu mai joc nimic. Niciun joc, pentru că nu mai pot să-l stăpânesc. Pe mine nu mă încânta ideea de a câștiga. În momentul când pierdeam începea adrenalina. Ăla era drogul de care aveam eu nevoie. Senzația aia. De unde dau eu banii înapoi? Luam bani de la cămătari, îți dai seama.

Dacă venea unul în cazinou și-mi zicea să iau un milion de euro să joc, luam. Fenomenul casino despre asta e vorba. Acolo trebuie să pierzi noțiunea cu realitatea. Când jucătorii realizează că sunt dependenți de senzația de a pierde și nu de a câștiga atunci pot face un progres în a se lăsa. Eu am realizat asta și m-a determinat să mă las. Și am realizat că joc degeaba, că nu ai cum să bați, a povestit Augustin Viziru.

Actorul a mai dezvăluit că la biliard, pe vremea când avea doar 15 ani, câștiga o mie de dolari pe zi. Acesta a jucat și poker, în urma căruia a câștigat bani din care și-a cumpărat două apartamente și două mașini.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter