Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

De Unica.ro, pe

Duminică, 14 iunie 2020, Augustin Viziru (40 de ani) a devenit pentru prima oară tată. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță, Maria.

Deși declara pentru VIVA! că își dorește să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, actorul a publicat prima fotografie alături de mama fiicei sale.

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

„La mulți ani și să ne bucurăm de viață!”, a scris Augustin alături de fotografia în care apar el, iubita lui și fiica lor Maria. „Eee, așa mai da, nu știu de ce ai ascuns-o până acum, este superbă. La mulți ani!”, a comentat o urmăritoare.

„Un tablou de nota zece. La mulți ani! ; La mulți ani, ce familie frumoasă sunteți! ; Superbă doamna ;  La mulți ani! Cu asemenea frumuseți, da, să-ți trăiască ❤️ ;

La mulți ani stimabile domn! Să îți trăiască „titițele” (frumusețea mică și cea mare) să te bucuri de ele. Un an nou fericit cu multe împliniri pe plan profesional și personal.

Și ce este mai important, să fiți sănătoși cu toții! ; La mulți ani și multă fericire alături de prințesele tale! Sunteți minunați!”, au mai scris și alți urmăritori.

Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Mereu am fost discret cu viața mea personală. Sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa. Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață.

Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere. Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!

Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, declara Augustin Viziru în urmă cu puțin timp, pentru VIVA!.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Tom Cruise are o nouă iubită. S-au cunoscut pe platourile de filmare

Mandy Moore, despre al treilea trimestru de sarcină: „Totul s-a schimbat brusc”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter