De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea iubitei lui

De Adelina Duinea, pe

Duminică, 14 iunie, Augustin Viziru (40 de ani) a devenit pentru prima oară tată. Iubita actorului a adus pe lume o fetiță, Maria. La începutul lunii decembrie, Augustin a fost desemnat câștigătorul competiției TV Ferma.

Recent, într-un interviu oferit revistei VIVA!, Augustin a vorbit despre cum l-a schimbat rolul de tată și a totodată dezvăluit de ce nu-și dorește să facă publică identitatea partenerei lui de viață.

De ce nu vrea Augustin Viziru să dezvăluie identitatea iubitei lui

„Nu vreau să mă laud, dar eu zic că sunt un tătic-model până în acest moment. Nu este ușor să crești un copil, dar te face un om mai bun. Trebuie să înțelegi că, după ce treci de momentele mai grele, te vei schimba în bine.

Cred că abia acum pot spune că sunt bărbat, în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Augustin Viziru pentru VIVA!. Pentru aceeași publicație, actorul a dezvăluit din ce motiv nu dezvăluie identitatea partenerei lui de viață.

„Pentru că îmi țin viața personală departe de ochii celorlalți. Mereu am fost discret cu viața mea personală. Sunt lucruri pe care le trăiesc eu, în afara camerelor de filmat, și aș vrea să rămână așa.

Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! (zâmbește) Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a mai spus actorul.

„Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum! Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă.

Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a completat Augustin Viziru pentru aceeași sursă citată anterior.

Foto: Instagram

Citește și:

2021 este un an special pentru familia regală a Marii Britanii! De ce?

Mădălin Ionescu și fiica lui Petra, victimele unei rețele de infractori

Maria Sharapova și Alexander Gilkes au decis să facă pasul cel mare: „Am spus DA!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter