Augustin Viziru, marele câștigător de la „Ferma“

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 decembrie 2020, 10:19
Augustin Viziru este câștigătorul reality-show-ului „Ferma: orășeni versus săteni". Acesta a reușit să o învingă pe Elena Chiriac în finala dezbătută aseară și să plece acasă cu titlul „Fermierul Anului“. 

După ce în urmă cu 5 ani s-a accidentat grav chiar înainte de finală, Augustin Viziru a reușit de data aceasta să ajungă în finală alături de Viviana Sposub, Andrei Stoica și Elena Chiriac. Prima eliminată a fost iubita lui George Burcea și apoi Andrei Stoica.

Citește și: Viviana Sposub, atacată dur de o colegă din Ferma: E falsă! Se machiază și coafează inainte să se ducă în pat cu George!

La ultima probă a finalei, Augustin Viziru s-a luptat pentru marele premiu cu Elena Chiriac și a câștigat. Cei doi au devenit prieteni pe parcursul competiției și au ridicat împreună trofeul.

Viziru va încasa un cec în valoare de 50.000 de euro şi titlul de „Fermierul Anului“. Pentru că în aceeași zi fetița lui, Maria, a împlinit 3 luni de viață, acesta i-a dedicat ei victoria.

„Mă bucur că după 5 ani de frustrări am reușit să iau trofeul. Astăzi, fetița mea a împlinit 3 luni, iar acest trofeu este pentru ea”, a spus Augustin Viziru.

Citește și: Andreea Antonescu, emoții și lacrimi la Ferma. Vedeta nu s-a mai putut abține: A fost cea mai importantă persoană pentru mine

Acesta a hotărât și ce va face cu premiul câștigat: „Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a declarat el într-un interviu pentru Click.ro.

Intră în GALERIA FOTO să vezi mai multe imagini din finală.

Sursă foto: Instagram, PR

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter